Bosch SKS51E22EU – mașina de spălat vase de dimensiuni reduse

Ce faci atunci când îți dorești confort dar nu ai condițiile necesare pentru a te bucura de acesta? Cauți soluții, încercând să faci un compromis cât mai mic. Bosch SKS51E22EU este o mașină de spălat vase care poate rezolva rapid problema curățării veselei, fiind ușor de încadrat în orice spațiu redus. Are un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), fiind destul de scumpă pentru o mașină de dimensiuni reduse.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Mașina are un design extrem de compact, putând fi poziționată pe blatul sau masa de bucătărie și economisind astfel un spațiu important. Modelul are dimensiunile de 45 x 55.1 x 50 cm și are astfel un aspect destul de jucăuș, cu o carcasă complet albă și o construcție destul de simplă. Pe partea frontală se remarcă mânerul orizontal încorporat de mari dimensiuni în partea de sus și panoul de control în partea de jos. Ușa este prevăzută cu servomecanism de închidere, având o închidere eficientă și fiind foarte ușor de deschis. Panoul este prevăzut cu doar 3 butoane însoțite de pictograme și susține o setare foarte ușoară a programelor.

Poze cu mașina de spălat

Bosch SKS51E22EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de 6 seturi de vase, putând face față unei familii cu un număr redus de persoane. Modelul este organizat foarte bine la interior, coșul din sârmă putând încadra o serie largă de vase care cuprinde farfurii, tigăi, pahare, oale, tacâmuri etc. Singura problemă este că în cazul oalelor și tigăilor de mari dimensiuni va fi nevoie să aloci un ciclu întreg unui singur vas, din lipsă de spațiu. Interiorul este alcătuit din inox și este prevăzut cu brațe de pulverizare curbate care susțin 2 niveluri de pulverizare.

Modelul beneficiază de 5 programe de spălare și respectiv 5 niveluri de temperatură. Folosind un senzor de încărcare, mașina poate detecta cantitatea de vase din interior și va adapta resursele la aceasta. De asemenea, prin funcția Detergent Automation aceasta va regla consumul de detergent, astfel încât să nu se facă risipă.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și clasa A de uscare. Consumul energetic este redus, valoarea pentru o spălare fiind de 0.61 kW, iar cea anuală fiind de 174 kW. Consumul de apă este și el redus, valoarea pentru o spălare fiind de 8 litri, iar cea anuală fiind de 2240 litri.

Printre programele de spălare vei găsi unul intensiv pentru vasele foarte murdare, unul normal pentru vase de zi cu zi, unul delicat pentru vase sensibile, unul rapid și unul bio/eco. Mașina beneficiază și de un filtru de autocurățare.

Mașina spală eficient o cantitate de vase pentru o familie mai mică, construcția compactă atrăgând însă costuri mai ridicate. Dacă nu ai însă loc mai mare pentru un model standard, acesta de față merită însă compromisul financiar. Eficiența la spălare și uscare este ridicată, așa că nu vei fi dezamăgit.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate bună de spălare pentru un model compact
  • 5 programe de spălare
  • consum redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.2
Performanțe - 8.8

9.2

O alegere inspirată

Bosch SKS51E22EU este o mașină de spălat vase, compactă, de dimensiuni reduse, ideală pentru spațiile mici, dar și pentru familiile mici.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.