Bosch SKS51E18EU – mașina de spălat vase compactă, cu design aparte

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat vase, dar nu au un spațiu suficient pentru un model standard, opțiunea pentru un model compact este cea mai la îndemână. Mai ales în perioada actuală, aceste aparate au devenit din ce în ce mai performante, reușind acum să atingă performanțe care înainte erau rezervate celor clasice. Un astfel de model este și Bosch SKS51E18EU. Este disponibilă în magazinele la prețul de aproximativ 1550 lei (verifică preț actualizat ). În ciuda dimensiunilor reduse, aceasta beneficiază de tehnologii performante și are un grad de efiență ridicat. Vasele vor fi astfel livrate întotdeauna perfect curățate și igienizate, gata pentru utilizare sau depozitare. Modelul se remarcă printr-un design aparte, o capacitate de spălare destul de mare și un consum redus de resurse. Așadar, modelul Bosch este un aparat modern și util care își merită locul în orice bucătărie.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

La o primă vedere, se remarcă dimensiunile reduse și designul surprinzător care plasează panoul de control în partea inferioară. Mașina de spălat ocupă un spațiu de doar 50 x 55.1 x 45 cm, găsindu-și ușor loc în orice bucătărie. Datorită dimensiunilor, aparatul poate fi plasat pe mobila de bucătărie, la fel ca și cuptorul cu microunde. Carcasa este alcătuită din inox, având un aspect foarte modern și elegant.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SKS51E18EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina poate spăla până la 6 seturi de vase, în ciuda dimensiunilor reduse.

Panoul de control este mecanic și are o interfață ușoară. Dispune de opțiuni pentru programare întârziată, indicatoare de sare și pentru terminarea programului. Sistemul de avertizare este prin LED-uri, acestea aprinzându-se în roșu sau verde în funcție de starea mașinii și a ciclului de spălare.

Sunt oferite 5 programe de spălare, dintre care unul pentru spălare intensivă la 70 de grade, unul pentru spălare rapidă în 45 de minute, unul Bio/Eco pentru spălarea la 55 de grade, unul pentru vase delicate de tipul celor din sticlă și unul pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie. Mașina mai dispune de o funcție specială de uscare intensivă care livrează vasele gata de utilizare într-un timp scurt.

La nivel tehnic, modelul dispune de o serie de tehnologii performante care fac spălarea eficientă. Una dintre aceste tehnologii este cea de dozare a detergentului, astfel încât să nu se facă risipă. Modelul mai dispune de senzori speciali pentru încărcare și un circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare. Pentru spălare sunt disponibile 5 niveluri de temperatură. În același timp, există un sistem special de protecție a paharelor și două niveluri de pulverizare. Filtrul se curăță singur și are o suprafață triplă.

Datorită motorului EcoSilence Drive cu tehnologie brushless, nivelul de zgomot este foarte redus, acesta având valoarea de 42 dB.

În ceea ce privește consumul, Bosch SKS51E18EU se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Prin urmare, consumul este unul foarte mic. Mai exact, cel anual este aproximat la 174 de kWh. Consumul de apă pentru un ciclu este de 7.5 litri, modelul fiind economic și din acest punct de vedere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • compactă,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SKS51E18EU este o mașină de spălat vase eficientă, ce nu ocupă mult spațiu, potrivită în special pentru o bucătărie micuță.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.