Bosch SKS51E12EU – un model mic și compact

Maşina de spălat vase Bosch SKS51E12EU este una compactă care are o capacitate de 6 seturi  şi care face parte din categoria clasei de eficienţă energetică A+. Această maşină de spălat vine cu un design atrăgător, de culoare albă, minimalist şi simplu, având un mâner încorporat care nu ocupă spaţiu şi 3 butoane mecanice. Aceasta este foarte utilă atât în spaţiile casnice cât şi în cele profesionale şi dispune de o garanţie de 24 de luni care poate să fie extinsă în magazinele partenere, contra-cost. Preţul unei astfel de maşini de spălat vase este de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat ),un preț rezonabil, dacă ne raportăm la calitatea produsului.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Avantajul acestui dispozitiv este faptul că a fost fabricat în aşa fel încât să se focuseze pe economisirea energiei electrice şi a apei şi deţine funcţii ecologice care pun accentul pe utilizarea unei tehnologii cât mai durabile. Această maşină de spălat vase este mai puţin zgomotoasă în comparaţie cu alte modele din aceeaşi categorie, iar producătorii ei au insistat pe eficienţă şi performanţă.

Poze cu mașina de spălat vase  Bosch SKS51E12EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Bosch dispune de 5 programe, are un control mecanic şi oferă clasa energetică A la uscarea vaselor. Cele mai importante programe şi funcţii de care dispune acest produs este autocurăţarea filtrului, protecţia împotriva inundaţiilor care are loc cu ajutorul senzorilor încorporaţi şi uscarea intensivă. Aceasta se potriveşte în interiorul mobilierului special conceput pentru a include maşini de spălat încorporabile sub blat. Accesoriile din interiorul pachetului sunt coşul de tacâmuri, sita şi suportul pentru ceşti. În ceea ce priveşte temperatura apei, deţinătorii maşinii de spălat vase vor putea să seteze 5 nivele de temperatură.

Cele mai importante tehnologii de care beneficiază acest model sunt EcoSilence Drive, Detergent Automation, existenţa unui senzor de încărcare, existenţa unui sistem de protecţie a paharelor, existenţa unui circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare şi un sistem hidraulic numit Active Water. De asemenea, această maşină de spălat vase deţine braţe de pulverizare curbate, un indicator cu LED care informează cu privire la statusul spălării, un indicator electronic al nivelului de umplere şi un servomecanism de închidere.

Acest model Bosch are un consum anual de energie electrică de 174 kW, un consum de energie electrică per ciclu de spălare de 0.62 kW, un consum de apă de 7.5 litri per ciclu şi un consum anual de apă de 2100 de litri. În ceea ce priveşte dimensiunile acesteia, maşina are o lăţime de 55.1 cm, o înălţime de 45 cm şi o adâncime de 50 cm. Greutatea ei este de 21 de kg, ceea ce o face relativ dificil de transportat sau de mutat.

Bosch utilizează Green Inside Technologies, care este un ghid pe care îl urmăreşte în ceea ce priveşte standardele de durabilitate, transparenţă şi eficienţă a resurselor şi a energiei. Această tehnologie este încorporată şi în interiorul maşinii de spălat vase Bosch SKS51E12EU. Un avantaj major al acestui model este faptul că motorul nu deţine perii, motiv pentru care va face mai puţin zgomot, va fi mai economic şi va avea o durată de viaţă mai lungă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • clasa A+,
  • afișaj LED,

Contra:

  • nu are funcția de programare întârziată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SKS51E12EU este o mașină de spălat vase eficientă, mică și compactă, astfel că se va potrivi unei familii mici, ce ține la economisirea fiecărei clipe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.