Bosch POH616B10E – plita încorporabilă multifuncțională

Produsele germane sunt renumite, pe bună dreptate, pentru faptul că sunt compacte, practice și foarte rezistente. Atunci când se întâmplă să fie integrate și într-un design modern, pachetul este complet. Acesta este și cazul plitei încorporabile Bosch POH616B10E. Plita încorporabilă poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1063 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 lei, fiind destul de avantajoase. Punctele forte ale modelului sunt designul foarte modern și elegant alcătuit din cuarț, posibilitatea aprinderii pe gaz sau electric, existența unui număr suficient de arzătoare puternice de diferite dimensiuni, ușor accesibile. În același timp, modelul dispune de sisteme speciale de protecție împotriva scurgerii de gaze și este dotat și cu siguranță electrică. Raportul calitate-preț este astfel unul foarte bun, ingeniozitatea germană spunându-și cuvântul și de această dată.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul plitei este unul aparte, făcând-o pe aceasta să atragă atenția în fața celorlalte modele. Acest lucru se datorează mai ales faptului că plita este alcătuită din cuarț din sticlă securizată și este disponibilă pe negru. Aspectul este foarte elegant, designul contribuind la crearea unei atmosfere moderne în bucătărie și fiind gândit în același timp să ofere viteză bună de lucru. Astfel, plita este dotată cu 4 arzătoare pe gaz de dimensiuni diferite, fiind potrivită pentru a găti mai multe feluri de mâncare în același timp.

Există 2 arzătoare normale, unul mare de tip wok și unul mic. Arzătoarele sunt prevăzute cu suporturi independente din oțel, curățarea făcându-se astfel destul de ușor. Acum că am atins acest subiect, ar fi de menționat faptul că sticla este foarte aspectuoasă, dar în schimb este ceva mai greu de întreținut întrucât pe suprafața lucioasă se vor vedea imediat urmele și picăturile de apă, dar cu puțină atenție se poate rezolva acest aspect. Accesul la arzătoare este foarte comod datorită faptului că panoul de comandă nu a fost poziționat frontal, ci lateral. Controlul este astfel ușor de stabilit, în timp ce ai acces la orice arzător. Butoanele pentru control sunt argintii. Dimensiunile plitei sunt de 5.6 x 59 x 52 cm, aceasta fiind ideală pentru încorporare.

Poze cu plita încorporabilă

Bosch POH616B10E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Plita poate fi folosită atât pe gaz, cât și prin aprindere electrică. Acesta reprezintă unul dintre avantajele principale. Prin urmare, vei putea folosi plita pe gaz dacă îți este la îndemână așa, iar în momentele în care ai probleme la sistemul de gaze sau acesta este oprit poți folosi aprinderea electrică.

Pentru protecția împotriva scurgerilor de gaz există câte un dispozitiv electromagnetic pentru fiecare arzător. Plita este prevăzută cu duze GPL și este presetată pentru gaz natural (20 mbar). Siguranța electrică are 3A. Este de menționat că, în ciuda faptului că plitele sunt folosite de cele mai multe ori pe gaz, aprinderea electrică este mult mai economică pe termen lung. În același timp, folosirea electrică este mai sigură.

Arzătorul mare are o putere de 3.3 kW, fiind și cel mai rapid dintre toate. Arzătoarele normale au o putere de 1.7 kW și sunt semi-rapide. Nu în ultimul rând, arzătorul mic are o putere de 1kW. Vei putea astfel să încălzești rapid mâncarea, să fierbi apă sau să gătești la o temperatură uniformă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • preț mic

Contra:

  • curățarea este mai dificilă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Consum - 8.3
Siguranță - 8.3

8.3

O alegere inspirată

Bosch POH616B10E este o plită încorporabilă cu un aspect modern, elegant, ce te va ajuta să termini destul de repede de preparat mâncarea.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.