Bosch PCP615B90E – plita încorporabilă din inox

Bosch PCP615B90E este o plită pe gaz de calitate, ce funcționează prin aprindere electrică. Aceasta îți permite să gătești rapid și eficient rețetele tale, ajutându-te în același timp să economisești spațiu datorită faptului că este ușor de încorporat în mobilierul de bucătărie. Are un preț de aproximativ 1199 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 lei, fiind destul de avantajoase. Raportul calitate-preț este unul bun. Opțiunea aparatelor încorporabile devine din ce în ce mai populară, aceasta dovedindu-se a fi de viitor. Deși nu ai spune la prima vedere, încorporabilele sunt, în cele din urmă, mai eficiente și mai economice chiar și din punctul de vedere al resurselor. Bosch este un producător german cu tradiție care mizează pe calitate și utilitate, așa că vei beneficia de un produs de încredere.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Atunci când gătești, este important să ai condiții optime atât pe parcursul procesului, cât și la final, atunci când trebuie să cureți spațiul. În același timp, mediul în care lucrezi îți influențează starea de spirit. Plita Bosch este alcătuită din materiale de cea mai bună calitate, fiind nu doar rezistentă și eficientă, ci și foarte atractivă din punct de vedere vizual. Plita este alcătuită din inox și este foarte ușor de întreținut. Dimensiunile acesteia sunt de 0.52 x 58.2 x 52.0 cm, iar pentru încorporare este nevoie de o grosime minimă a blatului de 30 mm.

Poze cu plita încorporabilă

Bosch PCP615B90E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru a avea o experiență asemănătoare celei de la un aragaz obișnuit, aceasta are butoanele pentru control așezate frontal. Acestea sunt la îndemână și îți oferă o viteză mare de lucru. Ai la dispoziție 4 arzătoare pe gaz, putând lucra la mai multe în același timp. Grătarele pentru vase sunt din fontă, fiind rezistente.

Există 2 arzătoare normale, unul mare și unul mic. Cel mare are o putere de 3 kW, cel mic o putere de 1 kW, iar cele normale o putere de 1.7 kW. Randamentul este unul bun. Puterea maximă de conectare la gaz este de 7.4 kW. Sistemul este presetat pentru gaz, iar plita vine însoțită de duze GPL. Este disponibilă o siguranță termoelectrică cu supraveghere pentru flacără. Aprinderea se poate face la o singură mână, lucrul fiind cu atât mai confortabil.

Cablul de alimentare are lungimea de 1m, fiind suficient de lung pentru a permite conectarea ușoară. Cablul nu are ștecher.

Plita oferă în general un control mult mai bun asupra gătitului, în cazul de față oferind posibilitatea de a găti și în cazul în care sunt oprite gazele. Punctele forte ale modelului sunt designul modern și elegant alcătuit din inox, posibilitatea aprinderii duble (pe gaz sau electric) dintr-o singură mână și arzătoarele suficient de multe, care să ofere o experiență asemenănătoare celei de lucru la aragaz.  Așadar, plita va deveni partenerul tău principal în bucătărie, alături de ea putând prepara rețetele preferate în mod confortabil și în siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • consum mic,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Consum - 8.2
Siguranță - 8.4

8.2

O alegere eficientă

Bosch PCP615B90E este o plită încorporabilă practică, ce se va potrivi perfect în noua ta bucătărie modernă, dovedindu-se un aliat de nădejde atunci când este pusă la treabă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.