Blaupunkt BAC-WM-I2423-A05T – aparatul de aer condiționat foarte puternic

Blaupunkt BAC-WM-I2423-A05T este propunerea producătorului german pentru un aparat cu o capacitate BTU foarte mare, modelul fiind însă competitiv prin multe alte aspecte, inclusiv prin preț. Are un preț de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat), un preț care îi oferă un avantaj considerabil în fața concurenței din acest punct de vedere.

Unitatea interioară are un design care pare chiar să te asculte și să interacționeze cu tine, acest lucru datorându-se ecranului LCD generos cu informații care să te ajute să alegi mai ușor setările dorite. La nivelul designului se mai remarcă inserțiile jucăușe cu albastru de la nivelul logo-urilor, iar, în ceea ce priveşte dimensiunile, unitatea interioară măsoară 1036 x 230 x 315 mm, iar unitatea exterioară măsoară 845 x 320 x 700 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Blaupunkt BAC-WM-I2423-A05T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul beneficiază de o capacitate de 24000 BTU, fiind unul dintre cele mai puternice de pe piață, capacitatea BTU foarte mare fiind susținută de un compresor cu Inverter care asigură în același timp o funcționare silențioasă și un consum decent. Compresorul este produs de Toshiba, îndeplinind standardele de calitate japoneză.

Modelul are 3 trepte de putere de ventilare, fiecare atrăgând un nivel superior de zgomot, dar acesta nedepășind valoarea de 48 dB, ceea ce face ca aparatul să fie unul silențios. Referitor la consum, acesta se încadrează în clasa de energie A atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, puterea consumată la răcire fiind de 6740 W, iar la încălzire de 7033 W.

Trecând la programele disponibile, ai la dispoziție funcții pentru răcire, încălzire, dezumidificare sau pentru noapte, astfel încât să asiguri un mediu optim în locuință, birou sau cabinet, indiferent de anotimp. Programul pentru noapte îți asigură un somn liniștit și odihnitor, adaptând mereu temperatura pe parcursul nopții.

Programul crește ușor gradele, astfel încât să nu devină prea frig, iar atunci când este obținută temperatura potrivită, o menține până la sosirea dimineții. Ai la dispoziție, de asemenea, și posibilitatea programării în avans. Ar mai fi de menționat faptul că setările sunt memorate de la o funcționare la alta, astfel încât să nu fie nevoie să le introduci de fiecare dată când pornești aparatul.

Modelul este dotat cu un sistem de filtrare standard, care oferă protecție împotriva prafului și înghețului, astfel că, sub capacul unității interioare, vei avea acces la un filtru pentru praf ce poate fi curățat ușor, acesta menținând eficiența aparatului în timp. În același timp, sistemul automat pentru dezghețare crește durata de viață a aparatului și oferă protecție împotriva mucegaiului, microbilor și mirosurilor neplăcute.

Vorbim de un aparat de aer condiționat cu o capacitate BTU foarte mare, ceea ce îl face ideal pentru acoperirea unor spații mai mari, putând fi astfel folosit cu succes în cazul birourilor, cabinetelor sau apartamentelor mari. Modelul are un preț foarte competitiv, ceea ce îl face cu atât mai atractiv. Raportul calitate-preț este astfel unul foarte ridicat, iar argumentele de achiziție sunt mai mult decât suficiente.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 24000 BTU
  • nivel redus de zgomot
  • design modern atractiv

Contra:

  • consumul putea fi mai bun

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.5
Consum de energie - 8.3

8.9

Ideal pentru spații mari

Blaupunkt BAC-WM-I2423-A05T este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 24000 BTU, ideal pentru suprafețele generoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat