Blaupunkt BAC-WM-I1717-A05T – aparatul de aer condiționat cu putere mare la preț bun

Aparatele de aer condiționat cu putere mai mare de 12000 BTU depășesc, de cele mai multe ori, nivelul de 3000 de lei, mai ales când este vorba de modelele de brand. Blaupunkt BAC-WM-I1717-A05T este un model foarte atractiv, care oferă o capacitate BTU mare, o eficiență ridicată și un design atractiv pentru un preț competitiv. În caz că nu știai, Blaupunkt este un brand german care, până nu demult, a făcut parte din conglomeratul Bosch, calitatea tehnologiilor integrate fiind astfel una ridicată. Cât priveşte costurile aferente acestui model, aparatul de aer condiționat are un preț de aproximativ 2445 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun pentru un model cu o capacitate de 17000 BTU.

Unitatea interioară a aparatului are un design foarte interactiv, care face ca aparatul să pară mereu la dispoziția ta. Aceasta este prevăzută cu un ecran LCD destul de mare care afișează temperatura și modul de funcționare, ajutându-te să setezi mai ușor aparatul. În același timp, logo-urile Blaupunkt și Turboventer sunt prevăzute cu albastru, aparatul părând astfel mult mai prietenos. Unitatea interioară are dimensiunile de 930 x 198 x 275 mm, în timp ce unitatea exterioară măsoară 760 x 285 x 590 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Blaupunkt BAC-WM-I1717-A05T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul beneficiază de o capacitate de 17000 BTU, putând acoperi un apartament întreg, pentru creșterea eficienței modelul fiind dotat cu un compresor cu Inverter Toshiba, acesta asigurând un nivel redus de energie și zgomot. Astfel, nivelul maxim de zgomot este de 46 dB, aparatul funcționând foarte silențios chiar și pe timp de noapte. Aparatul se încadrează în clasa de energie A atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, cu o putere consumată la răcire de 4982 W, iar la încălzire de 4982 W, randamentul oferit fiind unul foarte echilibrat.

În ceea ce privește programele disponibile, vei găsi unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare sau unul pentru noapte, existând, totodată, și posibilitatea programării în avans a aparatului. După fiecare utilizare, setările sunt memorate, așa că nu mai trebuie să le introduci de fiecare dată la pornire, iar telecomanda este ușor de utilizat și îți oferă un control foarte rapid asupra setărilor.

Nu în ultimul rând, modelul este dotat cu un sistem de filtrare care să îi mențină eficiența și să ofere în același timp o calitate mai bună a aerului. Astfel, sub capacul unității interioare vei găsi un filtru ușor accesibil, ce poate fi curățat și spălat pentru a elimina praful. De asemenea, există și un sistem pentru dezghețarea automată care prelungește durata de viață a aparatului, oferind în același timp protecție împotriva mucegaiului și mirosurilor neplăcute.

Aparatul este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer condiționat cu o capacitate de peste 12000 BTU. Acesta este cu atât mai atractiv cu cât oferă o eficiență generală bună, susținută de o funcționare silențioasă și un consum decent, având în același timp și un design modern. Calitatea germană își spune încă o dată cuvântul, alegerea fiind una foarte inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 17000 BTU
  • eficiență generală foarte bună
  • nivel redus de zgomot

Contra:

  • consumul putea fi mai bun

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9
Consum de energie - 9.2

9.1

Ideal pentru spațiile generoase

Blaupunkt BAC-WM-I1717-A05T este un aparat de aer condiționat modern, ce are o capacitate de 17000 BTU, suficient încât să facă față unei suprafețe de aproximativ 40 mp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat