Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T – aparatul de aer condiționat foarte atractiv

Pentru un aparat de aer condiționat e foarte important ca dotările să se completeze și să lucreze împreună pentru creșterea performanței. Acest lucru poate schimba decisiv argumentele de achiziție, fiind posibil ca aparate cu o capacitate mai mare să lase de dorit pe celelalte nivele, în timp ce unele cu o capacitate mai mică să ofere un echilibru care să aducă mai multe avantaje de termen lung. Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este un model accesibil care se descurcă foarte bine la îmbinarea dotărilor, având un raport calitate-preț foarte bun. Are un preț de aproximativ 2169 lei (verifică preț actualizat), fiind un model foarte atractiv din aproape toate punctele de vedere.

Modelul se remarcă încă de la prima vedere, fiind prevăzut cu o unitate interioară cu design foarte atractiv. Acesta punctează chiar mai bine decât alte modele mai scumpe, fiind atât plăcut vizual, cât și util. Astfel, unitatea este prevăzută cu un ecran LCD generos care afișează informații utile setării, acest lucru oferind un aer modern și, în același timp, făcând mult mai ușoară și mai rapidă setarea programelor. Unitatea interioară are dimensiunile de 790 x 196 x 275 mm, iar unitatea exterioară măsoară 670 x 265 x 540 mm, cele două unități având în comun inserțiile cu albastru din logo-uri.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul beneficiază de o capacitate de 12000 BTU, având o capacitate de acoperire foarte bună dar şi un compresor cu Inverter responsabil pentru funcționarea eficientă, silențioasă și economică. Compresorul este produs de Toshiba, un nume destul de mare în ceea ce privește calitatea, astfel că nivelul maxim de zgomot este de 42 dB, aparatul funcționând foarte silențios chiar și pe timp de noapte. Aparatul se încadrează în clasa de energie A atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. Cu siguranță exista loc de mai bine în ceea ce privește consumul, dar dacă avem în vedere prețul, lucrurile sunt acceptabile, în felul acesta modelul de faţă având o putere consumată la răcire de 3223 W, iar la încălzire de 3663 W.

La nivelul programelor vei găsi toate funcțiile standard, respectiv pentru răcire, încălzire, dezumidificare sau pentru noapte, astfel că vei putea alege între 3 trepte de ventilare, având un control mai bun asupra timpului de atingere a temperaturii dorite.

În ceea ce privește sistemul de filtrare, acesta are un dublu rol, de menținere a eficienței și protejare împotriva microbilor. Filtrul este astfel un prag împotriva acumulării de praf, iar prin intermediul funcției de dezghețare automată acesta menține uscată suprafața interioară a aparatului, ținând mucegaiul, microbii și mirosurile neplăcute la distanță.

Vorbim de un aparat de aer condiționat care pune probleme destul de mari concurenței, atacând printr-o capacitate BTU mare, susținută de un nivel redus de zgomot, o funcționare echilibrată și un filtru eficient. În același timp, aparatul are un design plăcut și util, așa că punctează bine și pe acest nivel, oferind un pachet complet de dotări atractive. Prin urmare, achiziția este una foarte inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 12000 BTU însoțită de dotări atractive
  • nivel redus de zgomot
  • protecție împotriva microbilor și deteriorării

Contra:

  • consumul putea fi mai bun

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.3
Consum de energie - 8.1

8.2

Pentru verile toride

Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, ce te va răcori în zilele cu caniculă și te va încălzi în zilele friguroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat