Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T – aparatul de aer condiționat cu design atractiv

În momentul actual, chiar și aparatele de aer condiționat de brand au un design destul de simplu, așa că apariția unui design mai aparte în cazul unui model accesibil nu poate fi decât binevenită. Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T este un aparat de aer condiționat potrivit pentru răcirea unei camere de aproximativ 20 mp, ce punctează bine și pe partea estetică. Blaupunkt a reprezentat până nu demult o divizie a mult mai cunoscutului brand Bosch, inginerii săi având astfel în spate o experiență destul de vastă pe piața de electrocasnice. Are un preț de aproximativ 2012 lei (verifică preț actualizat), poate nu cel mai mic preț, de pe piață, însă având în vedere că discutăm despre un model dotat cu cele mai noi tehnologii, acest aspect se explică oarecum.

Unitatea interioară a aparatului se remarcă prin designul modern și compact. Aceasta este prevăzută cu un ecran LCD destul de generos care face setarea mult mai ușoară și oferă un aer de performanță ridicată și interactivitate. În același timp, carcasa este prevăzută cu câteva pete de culoare pe albastru, ceea ce oferă o imagine foarte prietenoasă. Unitatea interioară are dimensiunile de 710 x 189 x 250 mm, în timp ce unitatea exterioară măsoară 670 x 265 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are în primul rând o capacitate de 9500 BTU, funcționând la randament optim în spații mai mici. Compresorul cu Inverter asigură o distribuire uniformă a fluxului de aer, alături de un consum redus și o funcționare silențioasă, compresorul fiind Toshiba şi având o calitate foarte bună. Puterea de ventilare este reglabilă în 3 trepte, oferind un control mai bun asupra timpului de atingere a temperaturii dorite.

Nivelul de zgomot este de doar 36 dB, aparatul funcționând foarte silențios, iar în ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa de energie A pentru răcire și încălzire, oferind un consum decent. Puterea folosită la răcire este de 2491 W, în timp ce puterea la încălzire este de 2784 W. Clasa energetică putea fi una mai bună, dar, având în vedere prețul, este acceptabilă și situația de față.

Programele disponibile includ unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare sau unul pentru noapte, având totodată la dispoziție și funcția de programare în avans. Telecomanda are dimensiuni reduse și este foarte simplu de folosit, dându-ţi posibilitatea să controlezi modul de funcționare, temperatura, puterea de ventilare și sistemul de baleiere.

Modelul este dotat cu un filtru obișnuit pentru protecția împotriva prafului, acesta fiind ușor accesibil și, prin urmare, ușor de curățat. De asemenea, aparatul este dotat cu un sistem pentru dezghețarea automată care evită formarea de mucegai și menținerea umezelii, sistemul de dezghețare asigurând totodată și o durată de viață mai mare aparatului.

Modelul Blaupunkt este un aparat de aer condiționat ideal pentru apartamentele de bloc. Acesta are un preț foarte atractiv, oferind la schimb toate dotările de care ai nevoie pentru a beneficia de un confort optim atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Designul este unul foarte atractiv, plusând foarte mult pe partea aspectului exterior, achiziția fiind una foarte inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • nivel redus de zgomot
  • design atractiv, cu afișaj LCD

Contra:

  • consumul putea fi mai bun

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.3
Consum de energie - 8.4

8.4

Pentru verile caniculare

Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T este un aparat de aer condiționat cu 9000 BTU, ce se va potrivi unei suprafețe ceva mai mici.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat