Blaupunkt BAC-WM-H1211-A01X – aparatul de aer condiționat accesibil

Blaupunkt BAC-WM-H1211-A01X este un aparat de aer condiționat ce reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni dacă ești în căutarea unei soluții pentru răcirea unui apartament la preț redus. Cât priveşte preţul la care poate fi achiziţionat acest model, ei bine îl vei găsi la un preț de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai ieftine aparate cu o capacitate de 12000 BTU.

Unitatea interioară are un design simplu, acest lucru nereprezentând o prioritate pentru producător. Aparatul arată totuși binișor, carcasa albă având linii fine, iar dunga albastră de lângă afișajul digital oferind o pată de culoare binevenită. Designul fiind destul de discret, aparatul se va potrivi mai ușor în orice cameră. Unitatea interioară are dimensiuni destul de reduse, ocupând un spațiu pe perete de doar 745 x 250 x 195 mm, iar la fel se întâmplă și în cazul unității exterioare, care are dimensiunile de 715 x 235 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Blaupunkt BAC-WM-H1211-A01X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, ar fi de menționat în primul rând faptul că aparatul nu este dotat cu un compresor Inverter, beneficiind de unul standard. Prin urmare, eficiența este ceva mai scăzută, rămânând însă la un nivel acceptabil. Capacitatea de încălzire/răcire este de 12000 BTU, modelul făcând față suprafeței unui apartament cu o izolare bună. Puterea de ventilare este reglabilă în 3 trepte, oferind astfel un control mai detaliat asupra timpului de atingere a temperaturii dorite, iar cantitatea de aer circulat este de 500 metri cubi/h.

Modelul folosește agentul de răcire R410a și are rezultate bune pe o plajă de temperaturi exterioare de -5 și 43 de grade, cu un nivel de zgomot foarte bun pentru un compresor standard, valoarea atingând nivelul de 40 dB.

În ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa de energie A atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, puterea maximă fiind de 1700 W. Consumul este astfel unul bun, simțindu-se însă diferența față de eficiența unui compresor cu Inverter.

Programele includ toate funcțiile standard, având la dispoziție un program pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare sau unul pentru noapte. În același timp, vei putea programa în avans aparatul pentru mai multe ore, ceea ce se dovedește a fi util atunci când pleci de acasă și vrei ca la întoarcere să găsești un mediu ambiental plăcut.

Modelul este dotat cu un filtru simplu pentru protecția împotriva prafului, acesta fiind însă eficient și ușor de curățat. Există și un sistem pentru dezghețarea automată, care protejează aparatul și îi oferă o durată mai lungă de viață, evitându-se în același timp formarea de mucegai și apariția mirosurilor neplăcute.

În ciuda faptului că nu este dotat cu un compresor Inverter, modelul are un randament destul de bun, capacitatea de 12000 BTU fiind însoțită de un nivel de zgomot redus și un consum acceptabil. Dacă avem în vedere prețul, dotările sunt destul de atractive.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • filtru complex
  • consum redus de energie
  • selecţie Mod Silenţios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Consum de energie - 8.7

8.7

O alegere accesibilă

Blaupunkt BAC-WM-H1211-A01X este un aparat de aer condiționat potrivit pentru cei care caută o soluție accesibilă pentru obținerea confortului necesar pe timp de vară sau iarnă.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat