Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X – un aparat ieftin, dar care îţi oferă confortul dorit

Confortul propriu este tot ceea ce ne interesează în casa noastră, iar faptul că am mobilat după preferinţe, că am ales culoarea potrivită a pereţilor sau a lenjeriei de pat impune mai apoi şi crearea confortului termic. În acest sens, tot ceea ce îţi trebuie este un aparat de aer condiţionat ce-ţi va aduce temperatura potrivită în locuinţa ta. Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X ar putea fi o alegere bună pentru cei care nu vor să investească foarte mult într-un astfel de aparat, dar vor să aibă confort. Dacă îţi doreşti un aparat de aer condiţionat ce are o capacitate de răcire potrivită pentru un apartament, atunci acest model este ceea ce cauţi. Avantajul de a consuma puţin se potriveşte şi cu preţul accesibil de aproximativ 1255 lei (verifică preț actualizat), deci poţi să îl achiziţionezi imediat. Totuşi, dacă eşti pretenţios, trebuie să ştii că nu are un afişaj performant, dar telecomanda te va ajuta să monitorizezi temperatura în funcţie de preferinţe, putând vedea doar temperatura setată. Cu toate astea, preţul mic şi consumul redus îl recomandă.

Pe partea de design, avem un aparat de culoare albă, cu o dungă albastră în lateral dreapta, pe care este dispus un indicator LED al temperaturii şi, mai sus, indici luminoşi cu funcţiile SLEEP, TIMER şi RUN, astfel fiind la curent de fiecare dată cu temperatura setată şi funcţia aleasă. Dimensiunea unităţii interne este de 745 x 250 x 195 mm, deci va trebui să alegi un loc potrivit pentru a o poziţiona.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea de caracreristici, avem un aparat de aer condiţionat obişnuit, cu o capacitate de răcire de 9212 BTU şi de încălzire de 9383 BTU, iar dacă te întrebi de consumul energetic, să ştii că este un aparat ce nu consumă multă energie electrică, ceea ce reprezintă un avantaj pentru orice persoană.

Clasa de eficienţă energetică la răcire, dar şi la încălzire este A, iar pentru a avea un confort sporit vine cu trei trepte de ventilare şi cu filtru normal. Acesta ar putea fi un dezavantaj, întrucât pe piaţă găsim filtre ce au capacitate antimicrobiană şi de filtrare a prafului şi a altor impurităţi. Cu toate acestea, vei beneficia de principalele funcţii ce le deţine orice aparat de aer condiţionat şi care sunt primordiale, fiind vorba de funcţia de Auto Restart, de dezgheţare automată şi de dezumidificare, iar pentru un consum mai redus pe timp de noapte beneficiezi de o funcţie specială de Sleep/Night mode.

În ceea ce priveşte zgomotul, trebuie să ştii că aparatul este destul de silenţios, unitatea interioară producând un zgomot de 39 dB, iar cea exterioară de 51 dB. Deci, nu vei fi poluat fonic de acest aparat şi te vei bucura de activităţile curente şi de un somn odihnitor pe timpul nopţii. Ca şi dezavantaj, mai avem faptul că temperatura ambientală maximă şi minimă în exterior, la care poate funcţiona optim aparatul, este cuprinsă în intervalul 43 şi -5 grade, pe piaţă găsind şi aparate mai performante la acest capitol. De cealaltă parte, avem ca şi avantaj faptul că la dezumidificare are puterea de 1 kg/h, ceea ce ne va asigura un mediu ambiant curat, fără umiditatea ce ne poate deranja în timpul respiratului.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preţ accesibil
  • silenţios

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 8.2

8.3

O alegere accesibilă

Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X este un aparat de aer condiționat modern, potrivit celor cu un buget destul de mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat