Beko WTV9632X0 – o mașină de spălat rufe pentru familii numeroase

Beko WTV9632X0 este o mașină de spălat rufe ce se remarcă prin două caracteristici esențiale: capacitate de încărcare extrem de generoasă și eficiență energetică. Cu un asemenea model poți spăla atât pături și pilote, cât și perne, geci și alte rufe voluminoase. Prin urmare de ce să le duci la curățătorie, când le poți întreține foarte bine cu propria mașină de spălat. Probabil te aștepți să aibă și un preț destul de piperat, însă surpriză, o vei găsi la un preț mai mult decât decent, de aproximativ 1779 lei(verifică preț actualizat), și cu puțin noroc o poți achiziționa chiar și la reducere.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al aspectului îți pot spune că avem de-a face cu un model foarte elegant, cu finisaje bine definite, ce te va cuceri prin rafinament și bun gust. Designul complet alb, este accesorizat de micile detalii din inox, ce se regăsesc pe ușa cuvei de spălare, dar și de un panou de control dotat cu un afișaj de tip LCD, ce are o serie de butoane dedesubt(pentru a face selecțiile potrivite), un selector de programe în centru și un sertar pentru detergent. Este un model standard, cu o adâncime de 60 cm, ceea ce înseamnă că vei fi nevoit să îi găsești un loc adecvat.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WTV9632X0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Beko este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză maximă de centrifugare de 1200 rpm, suficient cât să îți lase rufele perfect stoarse după fiecare spălare. Are o capacitate de încărcare maximă de 9 kg, ceea ce o face ideală mai ales pentru familiile cu mulți copii. De ce să nu termini cât mai repede cu spălatul rufelor la sfâșit de săptămână?

Cu un asemenea model ai toate șansele, și acest lucru se va întâmpla cu un cost mic în ceea ce privește consumul de energie, de doar 1,25 kwh/program standard, deoarece modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++. Consumul de apă anual ajunge la 11000 l.

Mașina de spălat are 15 programe de spălare, ce le înclude pe cele clasice: bumbac, lână sintetice, delicate, dar și pe cele speciale: baby protect(potrivit pentru bebelușii ce au o piele fină și delicată), duvet(pentru pilotele mari și pentru perne), culori închise, hygiene 20, etc.

La capitolul Funcții și siguranță, surprinde prin prezența: tehnologiei AquaFusion(valorifică la maxim consumul de detergent, apă și energie), dar și a Aquawave(pentru o curățare blândă, fără ca țesătura să fie afectată). Dispune și de funcția de programare întârziată, ce îți permite să setezi ora la care vrei să înceapă programul de spălare.

Este o mașină de spălat destul de silențioasă, atinge un nivel de zgomot de 55dB în timp spălării și 71 dB în timpul centrifugării. Prin urmare nu ai de-a face cu un model care să te deranjeze prea tare când îl pui la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 9 kg,
  • viteză de centrifugare 1200rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.4
Performanțe - 9.2

9.3

O alegere excelentă

Beko WTV9632X0 este o mașină de spălat rufe ce te va cuceri prin prin eleganță, bun gust, dar mai ales prin specificațiile sale.

Vezi detalii
User Rating: 2.92 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.