Beko WTE7502B0 – o mașină de spălat rufe eficientă, dar ieftină

Când vine vorba de alegerea mașinii de spălat rufe, nu este nevoie să optăm neapărat pentru variantele cele mai scumpe ca hainele noastre să arate impecabil după fiecare spălare. În ultimii ani, piața s-a diversificat atât de mult, încât dacă nu ești genul foarte pretențios și nu ții să investești în anumite mărci, te poți alege cu un model eficient și cu o investiție decentă. De pildă, Beko WTE7502B0 este o mașină de spălat rufe ce poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 869 lei (verifică preț actualizat), un preț avantajos, ținând cont că discutăm despre un model cu o capacitate destul de ridicată.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Modelul Beko vine cu un design simplist, fără a impresiona în mod deosebit. Are un aspect clasic, curat, pe o nuanță de alb și se va încadra în orice decor, fie el unul vesel și colorat, fie unul ceva mai sobru. În partea superioară este accesorizată cu un panou de control ușor de folosit(în stânga se află sertarul pentru detergent, în centru selectorul pentru programe, iar în dreapta avem display-ul de tip LCD, ce afișează temperatura la care sunt spălate rufele, viteza de stoarcere și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare). mașina de spălat Beko este un model Slim, cu o adâncime de 45 cm, numai bună pentru locuințele de dimensiuni reduse, unde chiar și câțiva centimetri fac diferența.

Poza cu Beko WTE7502B0

Beko WTE7502B0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat rufe este un model cu o capacitate de încărcare de 7 kg, potrivit nu doar pentru a termina rapid de spălat rufele, ci și pentru țesăturile voluminoase, precum pilotele, gecile de iarnă sau păturile. Viteza de stoarcere este de maxim 1000 rpm, suficient încât rufele să fie stoarse bine și să nu mai fie nevoie să stea prea mult timp pe culme la uscat.

Modelul Beko, din gama Superia se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum cu aproximativ 30% mai mic față de o mașină de spălat din clasa A. Practic vei alege un model ce oferă performanțe nu doar la spălare, ci și în ceea ce privește consumul de energie.

Cele 15 programe de spălare sunt atât de diversificate, încât acoperă cam toată plaja de țesături folosite în mod normal. Cel mai scurt program și probabil cel mai folosit, are o durată de 20 minute. Acesta este ideal pentru a reîmprospăta hainele. Vei mai găsi și programe de spălare uzuale, precum cel pentru bumbac, lână sau sintetice, dar și programe speciale, precum cel pentru hăinuțele copiilor(care necesită o atenție sporită) sau programul pentru articole delicate, pe care nu ai vrea să le deteriorezi în urma spălării automate.

Vine cu funția de programare întârziată, astfel încât tu vei stabili ora la care să înceapă ciclul de spălare. De exemplu o poți seta să pornească cu o oră mai devreme față de momentul în care vii acasă, astfel încât rufele să fie pregătite pentru a fi întinse pe culme atunci când ai ajuns acasă.

Nu este nici foarte zgomotoasă, atinge un nivel de zgomot de 64 dB în timpul spălării, făcându-și simțită prezența totuși în momentul centrifugării, când ajunge la 75 dB(zgomotul este similar cu alarma de la telefon).

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț decent
  • se încadrează în clasa de energie A+++
  • silențioasă
  • Slim

Contra:

  • puțin cam zgomotoasă pentru urechile fine

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.9
Design - 8.1
Eficiență energetică - 8.1
Eficiență de stoarcere - 8.2

8.3

O alegere eficientă

Beko WTE7502B0 este o mașină de spălat rufe cu o capacitate generoasă, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi în magazin
User Rating: 3.43 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.