Beko WMY81483LMB1 – mașina de spălat ultra modernă

Beko WMY81483LMB1 este mașina de spălat ideală pentru familiile numeroase, beneficiind de toate dotările necesare pentru a livra hainele curate în timp util. Modelul Beko poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1899 lei (verifică preț actualizat ). La o primă vedere prețul pare ușor ridicat, dar dacă avem în vedere capacitatea ridicată de spălare, programele variate de spălare și soluțiile economice, modelul are un raport calitate-preț bun. Aparatul Beko pare creat special pentru familiile numeroase, cu copii, având un consum foarte redus de energie, care susține spălările repetate. Alegerea este una foarte inspirată, mașina fiind cu adevărat una modernă și de încredere.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul dintre elementele care scot aparatul în evidență. Acesta este unul modern și elegant. Carcasa este disponibilă pe alb și beneficiază de pereți laterali în formă de “S”, care contribuie la scăderea nivelului de zgomot și vibrații. Nivelul de zgomot atinge valoarea de 73 dB la centrifugare și 50 la spălare, modelul fiind unul foarte silențios. În partea frontală se remarcă în primul rând hubloul de mari dimensiuni. Acesta are un diametru de 34 de cm și o deschidere de 170 de grade, permițând încărcarea ușoară cu haine. Apoi, panoul de control este prevăzut cu un ecran LCD care oferă un control intuitiv și oferă informații utile despre programul de spălare. Panoul este prevăzut cu numeroase pictograme, care ajută și mai mult la programarea rapidă. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 54 cm.

Poze cu mașina de spălat

Beko WMY81483LMB1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 8 kg, fiind una dintre cele mai mari. Vei putea spăla rapid hainele pentru întreaga familie. Randamentul ridicat al spălării este susținut de o putere de centrifugare maximă de 1400 de rpm.

Pentru un pachet complet, spălarea este adaptată la economie. Astfel, datorită tehnologiei Aqua Fusion patentată de cei de la Beko, cantitățile de apă, detergent și energie sunt reglate automat în funcție de încărcătura de haine. Anual pot fi economisite până la 5.5 kg de detergent. Sertarul pentru detergent este dotat cu un dispozitiv special pentru detergent lichid, astfel încât să se adapteze preferințelor tale.

Programele de spălare sunt variate, având de ales din 16 programe. Vei găsi programe pentru diferite tipuri de materiale, haine sau culori, dar și programe pentru economia de resurse sau o spălare eficientă pentru un caz particular.

Pentru a se adapta programului tău zilnic, mașina este dotată cu o funcție de programare întârziată, așa că va putea începe ciclul de spălare la momentul convenabil pentru tine. Nu va trebuie să îți faci probleme nici în privința inundațiilor sau protecției copiilor. Există astfel o funcție prin care ușa hubloului și butoanele de pe panoul de control sunt blocate pe parcursul spălării și un sistem de control al excesului de apă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.2
Ușurință în utilizare - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Beko WMY81483LMB1 este o mașină de spălat ce dispune de toate calitățile necesare pentru a spăla repede, eficient și econom.

Vezi detalii
User Rating: 2.54 ( 5 votes)

Un comentariu

  1. am achizitionat azi aceasta masina si dupa 2 spalari nu mai are putere sa invarta tamburul parga sar fi gripat motorasul cunoaste cineva de ce? am transportato si manevrato in conditii ok am scos inainte de utilizare cele 4 suruburi de fixare a cuvei totul am facut si procedat ca dupa manual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.