Beko WMY71483LB2 – mașina de spălat modernă

Beko WMY71483LB2 este o mașină de spălat demnă de a căpăta un loc în locuința ta. Producătorul turc a dotat modelul cu tehnologii dintre cele mai avansate și un design modern și elegant, transformând aparatul în partenerul ideal de îngrijire a hainelor familiei. Prețul pentru mașina de spălat Beko este de aproximativ 1749 lei (verifică preț actualizat ), iar ratele pentru aceasta încep de la 60 de lei. Având în vedere dotările avansate, consumul extrem de redus și garanția suplimentară, modelul este unul foarte atractiv.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul este cel care face mașina ușor de remarcat, datorită hubloului foarte generos care se întinde pe aproape întreaga lățime și oferă o încărcare extrem de ușoară. Ușa hubloului are o deschidere de 170 de grade. În același timp, interfața electronică oferă un aer modern și simplifică procesul de selectare a programului de spălare. Ecranul LCD este destul de mare, având o vizibilitate bună și un control ușor. Acesta contribuie și la scăderea numărului de butoane. Modelul are dimensiunile totale de 84 x 60 x 54 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WMY71483LB2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, oferind un randament bun la spălarea hainelor pentru întreaga familie. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

În ceea ce privește dotările ceva mai tehnice, se remarcă pentru început rezistența nichelată. Aceasta asigură o protecție superioară împotriva coroziunii, crescând considerabil durata de viață a aparatului, de până la 100 de ori. Rezistența nichelată este cu 50% mai netedă și are o depunere de calcar cu 40% mai puțină.

Mașina funcționează pe baza motorului ProSmart Inverter. Alături de pereții izolatori sub formă de “S”, acesta reduce zgomotele și vibrațiile. Valorile de zgomot sunt de 73 dB pentru centrifugare și de 51 dB pentru spălare. Viteza de centrifugare este de 1400 rpm.

Modelul este dotat cu un sistem automat de reglare a consumului de apă. Acesta reglează resursele de apă în funcție de cantitatea de haine din cuvă. Există în același timp un sistem special de control al excesului de apă, astfel încât să fie înlăturat riscul inundațiilor.

Este disponibil și un dispozitiv special pentru detergent lichid în sertarul pentru detergent.

Pentru spălare sunt disponibile nu mai puțin de 16 programe. Vei găsi atât programe standard precum cele pentru bumbac, sintetice sau lână, cât și programe speciale precum cele pentru diferite culori sau articole. Există așadar un program special pentru cămăși, unul pentru hainele de bebeluși, unul pentru haine închise la culoare etc. Pe lângă aceste programe dedicate anumitor tipuri de haine mai sunt disponibile și unele dedicate economiei de resurse.

Pentru momentele în care vrei ca mașina să pornească la o anumită oră există funcția de programare întârziată. Nu în ultimul rând, ai la dispoziție și o funcție pentru protecția copiilor.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, fiind mai mult decât economic. Consumul de curent este extrem de redus, valoarea medie pentru un ciclu de spălare fiind de 0.76 kWh. Consumul de apă este de asemenea redus, ajungând la doar 48 de litri.

Un avantaj suplimentar important este dat de garanția suplimentară de 5 ani. Pentru a beneficia de garanție este necesară înscrierea produsului pe site-ul producătorului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1400 rpm,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Performanțe - 9.7
Ușurință în utilizare - 9.2

9.5

O alegere eficientă

Beko WMY71483LB2 este o mașină de spălat rufe, ce se laudă nu doar prin eficiența sa, ci și printr-un design modern și elegant.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.