Beko WMY71033LMB3 – mașina de spălat accesibilă

Mașinile de spălat Beko au un raport calitate-preț foarte bun, fiind pe placul tuturor utilizatorilor. Dacă îți dorești să schimbi modelul vechi cu unul modern, care să fie în același timp accesibil, atunci Beko WMY71033LMB3 ar putea fi opțiunea potrivită pentru tine. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1443 lei (verifică preț actualizat ), iar ratele pentru aceasta încep de la 45 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, modelul oferind la schimb un număr mare de programe de spălare, un design modern, o economie ridicată de resurse și o garanție extinsă. Dacă vrei o mașină nouă la preț bun, modelul Beko este una dintre cele mai atractive din momentul actual.

Mașina de spălat Beko poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Mașina are un design foarte modern, fiind prevăzută cu un panou de control foarte animat și  având un hublou de mari dimensiuni. Panoul de control este prevăzut cu afișaj electronic, reglarea setărilor pentru spălare fiind extrem de ușoară. Hubloul are un diametru de 34 de cm și beneficiază de o deschidere de 170 de grade, încărcarea și descărcarea de haine fiind foarte accesibile. Carcasa este albă, iar pereții exteriori în formă de “S” asigură o bună izolație fonică. Sertarul pentru detergent este prevăzut cu un dispozitiv special pentru detergent lichid. Modelul ocupă un spațiu total de 84 x 60 x 50 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WMY71033LMB3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind destul de mare pentru a spăla hainele întregii familii. Viteza de centrifugare este de 1000 rpm și este una mică spre medie.

Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Este de apreciat faptul că rezistența este nichelată, beneficiind astfel de o protecție superioară împotriva coroziunii. Suprafața rezistenței este cu 50% mai netedă, iar depunerea de calcar este cu 40% mai puțină. Datorită protecției ridicate împotriva calcarului, durata de viață a mașinii este mai mare cu până la 100 de ori.

Modelul beneficiază de sistemul Aquafusion patentat de Beko, așa că este dotat cu senzori speciali care reglează automat cantitatea de apă, detergent și energie în funcție de încărcătura de haine. Pot fi economisite astfel până la 5.5 kg de detergent.

Este disponibil un sistem de reglare a excesului de apă pentru protecția împotriva inundațiilor. Există și o funcție specială pentru protecția copiilor.

Vei avea la dispoziție 15 programe de spălare. Printre acestea se numără programe pentru bumbac, sintetice, lână, dar și programe speciale de stoarcere, clătire sau un program rapid. Nu în ultimul rând, vei găsi programul Dark Care pentru haine închise la culoare, un program pentru haine de bebeluși sau unul pentru cămăși.

Ai la dispoziție și o funcție de programare întârziată pentru momentele în care vrei ca mașina să pornească după plecarea ta de acasă, ori la o anumită oră.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum de curent electric extrem de redus. Pentru un ciclu de spălare vor fi folosiți doar 0.76 kWh. Consumul de apă este de 48 de litri. Producătorul acordă o garanție extinsă de 5 ani. Pentru a activa oferta este necesară înscrierea aparatului pe site-ul Beko.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 9

9

O alegere eficientă

Beko WMY71033LMB3 este o mașină de spălat rufe extrem de elegantă, dar mai ales eficientă, astfel că rufele vor arăta impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.