Beko WMY61483LB2 – eficientă și economică

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.4
Design - 9.4
Eficiență energetică - 9.9
Eficiență de stoarcere - 10

9.7

O alegere eficientă

Beko WMY61483LB2 este o mașină de spălat extrem de eficientă, cu o viteză de rotație de 1400 rpm, ce poate fi achiziționată la un preț atractiv.

Vezi în magazin
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Beko WMY61483LB2 este unul dintre noile modele Beko, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil pentru mai mult timp. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc o poți prinde la promoție, la un preț mult mai accesibil. Ca majoritatea produselor, și acesta beneficiază de o garanție de 2 ani, dar în cazul în care îl înregistrezi pe site-ul producătorului, vei mai beneficia de o garanție extinsă de încă 3 ani.

Are un design elegant, rafinat, ce se va potrivi într-un decor modern. Având în vedere că este un model alb, se va camufla perfect în orice condiții. Ușa de acces către cuva creează un contrast plăcut, prin conturul gri. Se poate observa că vorbim de o cale de acces mult mai mare față de alte modele cu caracteristici similare. Hubloul de 34 cm presupune un acces mult mai ușor pentru țesături voluminoase, precum gecile de iarnă sau pilotele. În partea superioară, putem remarca panoul de siguranță, dotat cu un afișaj digital, ce indică timpul rămas până la finalizarea programului de spălare, dar și viteză de rotație și gradele la care sunt spălate rufele. În centru se află selectorul de programe, iar în stângă, sertarul pentru detergenți.

Poze cu Beko WMY61483LB2

Beko WMY61483LB2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Beko are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient de încăpătoare din punctul meu de vedere și atinge o viteză de rotație de maxim 1400 rpm. Este o cifră extrem de mare, ce mă face să cred că anumite țesături vor fi atât de bine stoarse, încât le vei scoate aproape uscate din cuvă. Totuși viteza de rotație maximă nu este recomandată pentru orice țesătură. Multe dintre haine s-ar putea deteriora în cazul în care te decizi să le storci cu o asemenea viteză.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum anual de aproximativ 173 kWh, ceea ce înseamnă că poate concura cu ușurință la categoria de cea mai economică mașină de spălat. Nici consumul de apă nu este de speriat, ajunge la 8549 l/an.

Cele 16 programe de spălare sunt mai mult decât suficiente pentru a spăla orice tip de țesătură, fie bumbac, lână sintetice, fie că vorbim de hăinuțe de bebeluși, ce au nevoie de o atenție deosebită. Programul cel mai scurt este de 14 minute și este ideal pentru a reîmprospăta hainele ce au stat așezate pe raft timp de un sezon sau de ce nu hainele ușor murdare. Nici cămășile nu au fost uitate, un program dedicat se va ocupa ca ele să arate impecabil după fiecare spălare.

Mașina de spălat beneficiază de tehnologia Silent Tech, ce permite o funcționare ultra-silențioasă, reducând zgomotul sub media unei conversații. Prin urmare nu o să fii deranjat în cazul în care vrei să te odihnesti.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • silențioasă,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.