Beko WMY61443LB2 – mașina de spălat A+++

Beko WMY61443LB2 este o mașină de spălat cu o capacitate mică de spălare, dar care compensează printr-un consum extrem de redus și prin tehnologiile performante cu care este dotată. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat ), iar ratele pentru aceasta încep de la 60 de lei. Punctele forte ale mașinii sunt consumul deosebit de redus, designul modern, tehnologiile avansate de spălare și programele variate. Punctul slab este reprezentat de capacitatea de încărcare destul de redusă, dar după cum am spus și mai sus, acest lucru este compensat de consumul redus, așa că nu vei resimți prea mult programele repetate de spălare.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul modelului se remarcă în primul rând prin hubloul de mari dimensiuni. Ușa hubloului este argintie și beneficiază de balamale care permit o deschidere la 170 de grade. Hubloul are un diametru de 34 cm, așa că încărcarea și descărcarea de haine se realizează ușor. Aerul modern al designului este adus de panoul de control foarte animat. Acesta este dotat cu un ecran LCD și numeroase pictograme, făcând programarea mult mai ușoară. Modelul ocupă un spațiu total de 84 x 60 x 50 cm. Pentru a scădea nivelul de zgomot și de vibrații, designul cuprinde pereți laterali în formă de “S”.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WMY61443LB2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 6 kg, mașina fiind potrivită pentru spălarea hainelor a 1-2 persoane. În  cazul unei familii mai mari va fi necesară repetarea mai multor programe. Acest lucru se dovedește însă a fi convenabil, întrucât consumul este redus. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

La nivel tehnic, modelul are o putere de centrifugare maximă de 1400 de rpm.

La baza programelor de spălare stă tehnologia Aqua Fusion patentată de cei de la Beko. Aceasta asigură reglarea automată a cantității de apă, detergent și energie, în funcție de cantitatea de haine din cuvă. Tehnologia contribuie la economisirea a 5.5 kg de detergent anual.

În același timp, aparatul este dotat cu un sistem de control al excesului de apă, eliminând astfel riscul inundațiilor.

În ceea ce privește spălarea propriu-zisă, vei găsi 16 programe. Printre acestea se numără unele pentru clătire, stoarcere sau prespălare, dar și cele standard pentru pentru bumbac, sintetice sau lână. În plus, ai la dispoziție un program rapid, unul pentru cămăși, unul pentru hainele de bebeluși, unul pentru haine închise la culoare sau unul pentru economia de energie.

Este de remarcat faptul că există o funcție de programare întârziată, așa că vei putea să programezi mașina să înceapă la ora convenabilă pentru tine. De asemenea, există și o funcție pentru protecția copiilor, prin care ușa hubloului și butoanele de pe panoul de control sunt blocate pe parcursul spălării.

Poate punctul forte principal al mașinii este faptul că se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++. Prin urmare, aceasta atrage un consum extrem de redus de curent electric, dovedindu-se a fi economică pe termen lung. Consumul mediu pentru un ciclu de spălare este de 0.76 kwh. Consumul de apă este de 48 de litri.

Nivelul de zgomot atinge valoarea de 73 dB la centrifugare și 50 la spălare, modelul fiind unul silențios.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1400 rpm,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Performanțe - 9.1
Ușurință în utilizare - 8.8

9.1

O alegere eficientă

Beko WMY61443LB2 este o mașină de spălat ce se bucură de un design modern și elegant, și totodată de o eficiență maximă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Aceste reviewuri pe care le tot gasesc pe net despre aceasta mirobolanta masina, nu imi da foarte multe detalii in plus. Cand citesc un review ma astept sa fie un minim de informatie eficient si la obiect, nu o lalaiala a descrierii de pe fiecare site.

    Ar fi fost de exemplu ca fiecare blogger sau reviewer sa se puna pentru o secunda in pielea utilizatorului si sa se gandeasca in primul rand, „bai, ma grabesc, am nevoie de bluza X, cum fac sa o spal mai repede, care e ce mai scurt program?” o intrebare care pe cat de banala pare pe atat de fireasca este si intereseaza pe toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.