Beko WMB91242LA – cu o capacitate de încărcare generoasă

Beko WMB91242LA este o mașină de spălat rufe ce are toate atuurile pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși utilizatori. Capacitatea generoasă și clasa energetică sunt caracteristicile ce o recomandă pentru un uz casnic asiduu. Are un preț de aproximativ 1639 lei(verifică preț actualizat), ceea ce mi se pare destul de rezonabil, mai ales dacă facem comparație cu modelele altor branduri, cu aceleași specificații.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat beko surprinde prin eleganță și rafinament. Este disponibilă pe o nuanță de alb, accesorizată cu o ușă al cărei contur este gri, dar și cu un panou de control aerisit și totuși bine pus la punct. Mai precis în partea dreaptă are un selector de programe, în centru un display LCD, cu o serie de butoane pentru a face selecțiile potrivite, iar în stânga sertarul pentru detergent.

Practic de acum vei putea spăla rufele ușor și eficient, chiar și pe cele mai voluminoase, cum sunt păturile, pernele sau gecile pufoase.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WMB91242LA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat beko este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, ceea ce înseamnă că vei avea rufele stoarse atât de bine încât nu vei mai avea nevoie să le lași prea mult timp pe culme la uscat. Totuși fii atent în ceea ce privește țesăturile mai pretențioase și setează o viteză de stoarcere ceva mai mică pentru a nu le deteriora. Cel mai bine este să urmărești recomadările de pe eticheta produsului în ceea ce privește spălarea lui. Capacitatea de încărcare este de 9 kg, mult peste media de pe piață, ceea ce face ca mașina să fie potrivită inclusiv pentru familiile numeroase.

Are un număr de 16 programe, de la cele clasice precum: bumbac, lână, sintetice, la cele speciale: împrospătare, culori închise, eco clean 20ºC, antișifonare, duvet(program pentru spălarea pilotelor de mari dimensiuni și a pernelor) etc. Practic, cam orice tip de țesătură ai avea, o poți spăla corespunzător, astfel încât aceasta să arate ca nouă pentru mai mult timp.

Modelul Beko se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce presupune un consum de energie foarte mic, practic vei avea rufele impecabile, fără mari bătăi de cap în ceea ce privește factura de la Electrica.

Pe partea de funcții se regăsesc: programarea întârziată(poți seta ora la care vrei să înceapă ciclul de spălare), beneficiezi de tehnologia AquaFusion(valorifică la maxim consumul de apă, energie și detergent).

Nu este nici zgomotoasă, atingând un nivel de 55dB în timpul spălării și 71 dB în timpul centrifugării, ceea ce presupune că își va face simțită prezența într-o mică măsură atunci când este pusă la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 9 kg,
  • viteză de centrifugare 1200rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.5
Performanțe - 9.3

8.9

O alegere eficientă

Beko WMB91242LA este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de încărcare generoasă, de 9 kg, pentru care vei plăti un preț rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: 3.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.