Beko WMB71242MS – maşina de spălat silver

Într-o mare de maşini de spălat cu design clasic poți găsi din când în când şi modele aparte.  Ai spune că toate acestea au un preț ridicat, dar nu e deloc aşa. Seria Blue de la Beko demonstrează că poți găsi modele aspectuoase care să fie în acelaşi timp şi performante şi accesibile. Un astfel de model este şi  Beko WMB71242MS. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat ). Avem de-a face aşadar cu unul dintre cele mai accesibile şi mai atractive modele de pe piață.

Designul acestuia atrage în primul rând prin faptul că e este disponibil pe argintiu, detaşându-se de clasicul tipar alb. Designul nu se opreşte la a arăta bine, ci duce acest lucru la un nou nivel prin faptul că este dinamic. Acesta se adaptează la programul de spălare şi iluminează cu albastru cuva în cazul programelor dedicate seriei Blue. Designul devine astfel cu atât mai elegant şi  creează o atmosferă plăcută în orice cameră. Aspectul modern este completat de un ecran LCD generos pentru afişajul electronic. În plus, hubloul este destul de mare şi are o deschidere de 155 de grade. Încărcarea și descărcarea cu haine se vor face astfel foarte uşor. Modelul este dotat cu un compartiment special pentru detergent lichid, astfel încât să poți pregăti rapid programul de spălare. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 50 cm. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil, interiorul fiind foarte calitativ.

Poze cu mașina de spălat Beko WMB71242MS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind una medie şi asigurând un randament bun. La nivel tehnic, puterea de centrifugare este de 1200 rpm. Seria Blue se remarcă prin dotarea modelelor cu rezistențe de tip High Tech, cu suprafața nichelată. Durata de viață a aparatelor este astfel considerabil prelungită, iar depunerile de calcar sunt ținute la distanță.

Alte beneficii datorate încadrării în seria Blue sunt existența unui sistem special de reglare a consumului de apă şi a unuia pentru reglarea balansului. Prin urmare modelul este unul eficient, economic şi silențios. Cantitatea de apă este reglată automat la fiecare spălare, asigurându-se astfel un consum optim în funcție de încărcătura de haine. Sistemul de reglare a balansului permite distribuirea uniformă a hainelor în cuvă în timpul spălării, acest lucru dovedindu-se util pentru scăderea zgomotului şi vibrațiilor. Ai la dispoziție și funcții pentru siguranța copiilor, protecția împotriva inundațiilor și pentru programarea întârziată cu până la 24 de ore.

Beko WMB71242MS oferă  16 programe de spălare, gândite pentru a asigura o spălare eficientă şi economică. Sunt disponibile în primul rând programele standard pentru bumbac, lână, sintetice etc. Pe lângă acestea, seria Blue oferă o gamă de programe speciale pentru culori, sănătatea pielii şi economie de resurse. Există aşadar programul Dark Care pentru haine închise la culoare, prin care acestea îşi păstrează luciul pentru mai mult timp, programul Anti-Alergic pentru persoane cu pielea delicată şi bebeluşi sau un program Eco Clean pentru spălarea economică la 20 de grade. Pentru momentele în care ai nevoie de spălare rapidă este disponibil un program express, iar în cazul în care ai nevoie să speli în acelaşi ciclu mai multe tipuri de țesături şi culori ai la dispoziție un program special pentru asta.

În ceea ce priveşte consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, acesta fiind unul foarte redus.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB71242MS este o mașină de spălat rufe destul de accesibilă ca și preț și extrem de eficientă chiar și pentru familiile mai numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.