Beko WMB71242MBL – mașina de spălat care iese din tipare

La o privire asupra gamei de mașini de spălat se observă că acestea au designul foarte asemănător, tehnologia fiind de cele mai multe ori cea care face diferența. Există însă și modele care pun preț pe inovația la nivelul designului și atingând acest subiect nu putem să nu amintim seria Smart Blue Line a celor de la Beko. Modelul Beko WMB71242MBL este unul dintre cele mai atractive din serie, remarcându-se printr-un raport calitate-preț impresionant. Prețul său este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep undeva de la 45 de lei. Beko a reușit astfel să îmbine perfect designul modern și exclusivist cu performanța și un consum extrem de redus  de energie. Așadar, dacă îți dorești o mașină de spălat care să iasă din tipare, aceasta ar putea reprezenta o alegere potrivită pentru tine.

Designul său se remarcă prin faptul că este dinamic, reușind să se adapteze la programul de spălare. Vorbim mai exact despre un model care are în dotare un sistem de iluminare cu albastru în interiorul cuvei. Atunci când este selectat un program specific seriei Smart Blue Line se activează lumina de culoare albastră care semnalizează modul de funcționare ales. Lumina oferă o atmosferă foarte plăcută în cameră. Designul este completat de un afișaj electronic care completează aspectul modern. Carcasa mașinii este albă, iar hubloul este generos și are o deschidere largă de 155 de grade. Încărcarea și descărcarea cu haine se vor face astfel foarte ușor. Sertarul pentru detergent este prevăzut cu un compartiment pentru detergent lichid. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 50 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe Beko WMB71242MBL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind una potrivită.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă puterea de centrifugare de 1200 rpm. Rezistența este de tip High Tech și are suprafața nichelată. Prin urmare aceasta este protejată cu până la 40% mai mult împotriva depunerilor de calcar. În același timp, durata de viață a rezistenței crește până la 100 de ori.

Beko WMB71242MBL acordă o atenție deosebită economiei de resurse și beneficiază astfel de sisteme speciale de reglare a consumului de apă și balansului.  Cantitatea de apă este reglată automat în funcție de tipul și cantitatea încărcăturii de haine, asigurându-se astfel economia pe termen lung. Sistemul de reglare a balansului asigură distribuirea uniformă a încărcăturii în cuvă în timpul spălării, diminuând vibrațiile și zgomotul.

Există un număr de 16 programe de spălare, dintre cele mai variate. Există astfel programele standard pentru bumbac, lână, sintetice etc, cât și unele specifice seriei Smart Blue Line. Este vorba de programul Dark Care pentru haine închise la culoare, programul Anti-Alergic pentru persoane cu pielea delicate și un program Eco Clean pentru spălarea economică la 20 de grade. Suplimentar mai sunt disponibile un express pentru spălarea rapidă, unul de extra clătire sau unul mixt pentru spălarea în același ciclu a mai multor tipuri de țesături sau culori.

Nu în ultimul rând, există și funcții pentru siguranța copiilor, protecția împotriva inundațiilor și pentru programarea întârziată. Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm,
  • afișaj LCD,
  • clasa A++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB71242MBL este o mașină de spălat destul de elegantă și modern concepută, ce ar putea reprezenta alegerea potrivită pentru tine.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.