Mașină de spălat Beko WMB71242M

În zilele noastre mașinile de spălat nu mai reprezintă un lux sau o fiță, ci mai degrabă o necesitate. Nu fac altceva decât să ne ajute să economisim atât timp, cât și energie, ceea ce mi se pare esențial într-un secol al vitezei.

Astăzi am ales să vă prezint mașina de spălat Beko WMB71242M, un model care face parte din noua gamă de tehnologie Smart Blue, ce vine la un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat)un preț acceptabil, dacă ținem cont că vorbim de o mașină de spălat cu o capacitate de încărcare de 7 Kg.

Din punct de vedere al designului nu pot spune că impresionează foarte tare, însă finisajele sunt foarte bine realizate. Este disponibilă pe o nuanță albă și dispune de un afișaj LCD, astfel încât utilizatorul poate monitoriza fără probleme programul de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Beko WMB71242M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Beko WMB71242M este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce se bucură de o capacitate de încărcare destul de generoasă, de 7 Kg, ceea ce înseamnă că veți putea spăla chiar și țesăturile mai voluminoase, fără nici un fel de problemă. Face parte din clasa de eficiență energetică A++ și A la clasa de eficiență la spălare. Are o viteză de stoarcere de până la 1200rpm, însă aveți posibilitatea să selectați și o viteză de rotație ceva mai mică în cazul țesăturilor delicate, pentru a nu le strica.

Mașina de spălat Beko WMB71242M dispune de 16 programe de spălare, astfel încât fiecare tip de material să poată fi spălat corespunzător. În felul acesta prelungiți durata de viață a lucrurilor spălate. Dintre acestea fac parte:programul de bumbac, programul pentru sintetice, program ușor de călcat, programul consum redus de energie, programul de spălare manuală, etc…

Mai mult de atât mașina de spălat vine și cu o serie de funcții de siguranță, ce vă permit protejarea copiilor de incidente neplăcute, programarea ciclului de spălare la ora dorită, etc. Este destul de silențioasă și asta datorită sistemului electronic de control al balansului, funcție ce diminuează vibrațiile din timpul unui ciclu de spălare.

Pe panoul de control veți întâlni un buton de pornire/oprire, unul cu ajutoul căruia puteți selecta programul de spălare dorit, și afișajul de tip LCD prin care puteți urmări timpul rămas până la terminarea ciclului de spălare, gradele la care sunt spălate rufele și viteza de stoarcere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț bun
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 7 Kg,
  • afișaj LCD
  • silențioasă

Contra:

  • nu are avertizare sonoră la terminarea ciclului de spălat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB71242M este o mașină de spălat ergonomică, cu specificații excelente raportată la un preț foarte bun.

User Rating: 1.78 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.