Beko WMB71031M – o mașină de spălat cu capacitate de 7 kg

Mașina de spălat este una dintre cele mai bune invenții din punctul meu de vedere. Adevărul e că uneori o mai întreb pe mama cum se descurca cu atâta treabă prin casă în tinerețe? Și pe deasupra mai și lucra. E evident că timpurile s-au schimbat radical și că astăzi beneficiem de anumite facilități prin care putem salva clipe prețioase din viața noastră. Printre aceste beneficii se numără și mașina de spălat. Și pentru că nu toți își permit să aloce sume importante pentru astfel de achiziții, m-am decis să discutăm astăzi despre modelul Beko WMB71031M. Are  un preț de aproximativ 1270 lei(verifică preț actualizat) și se va potrivi de minune chiar și pentru o familie cu mai mulți membri, și asta datorită capacității sale de încărcare.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model simplist, ce pare bine construit, complet alb, ce se va încadra cu ușurință în orice decor. În partea superioară, mașina de spălat este accesorizată cu un panou de control bine aerisit, cu un display LED în partea dreaptă, ce îți indică timpul de spălare, viteza de centrifugare și gradele la care sunt spălate rufele. Sub display mai sunt câteva butoane ce te ajută să faci selecțiile potrivite, în centru se află selectorul de programe, iar în stânga este sertarul pentru detergent.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WMB71031M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Beko este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce presupune un consum destul de mic, cu rezultate extraordinare.
Vorbim de o mașină de spălat cu o capacitate de încărcare de 7 kg, suficient de generoasă încât să îți permită să speli și țesături mai voluminoase, cum sunt păturile sau gecile. Viteza de centrifugare este de 1000 rpm, suficient încât rufele să fie destul de bine stoarse. Știu că acum sunt pe piață și modele cu 1400 rpm, dar totuși prețul acestui model îți asigură un raport calitate-preț excelent.

Modelul are un număr de 11 programe, printre care vei găsi în afară de cele standard: bumbac, lână, sintetice și programe speciale: Baby Care, Stoarcere + Evacuare, Dark Care, Daily Express, etc.

Pe partea de funcții, este bine de știut că îți oferă posibilitatea unei programări întârziate. Cum funcționează? Simplu. Încarci mașina cu rufe și detergent și setezi peste cât timp dorești să înceapă ciclul de spălare. Poți avea rufe proaspăt spălate când te întorci de la serviciu spre exemplu.

Rezistența Hi-Tech beneficiază de o protecție împotriva coroziunii, reducând depunerile de calcar cu 40% față de o rezistență standard. În acest fel crește și durata de viață a mașinii de până la 100 de ori.

Nivelul de zgomot atins în timpul spălării este de 60 dB, iar în timpul stoarcerii, de 72 dB, ceea ce înseamnă că nu te va deranja prea tare când o vei pune la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • preț accesibil,
 • rezistență Hi-Tech,
 • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

 • viteza de rotație putea fi mai marei

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

După cumpărare îți vor fi utile:

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.3
Performanțe - 8

8.2

O alegere accesibilă

Beko WMB71031M este o mașină de spălat rufe accesibilă, cu o capacitate de încărcare de 7 kg, ce se va potrivi unei familii numeroase.

Vezi detalii
User Rating: 3.44 ( 5 votes)

11 comentarii

 1. Cosmin,dedesupt are o bucata de poliester,scoate-l de acolo. a mea nu mai scartaie.

 2. cele mai mari tepe in materie de masini de spalat ”beko” spune ca este de 7 kg si de fapt este de vreo 4kg sa nu mai vb cand incepe sa spele parca decoleaza avionul ”si am scos toate suruburile de sustinere a cuvei” daca aveti de gand sa cumparati aceste produse mai bine nu

  • Am si eu un beko de 8kg si cred k are aceeasi problema…cand stoarce,mai bine zis cand schimba sensul la rotatie ‘scartaie’ asa sunt modelele astea sau ii defecta?masina nu are nici 2 luni

 3. Buna seara ! Am cumparat o masina de spalat Beko WMB 71031 M si sunt putin dezamagita. Masina este la primul program,dupa cel de curatare tambur,si face un zgomot urat (scartaie ) . Am urmat toate instructiunile….Imi puteti spune ce pot face in aceasta situatie ?

 4. Salut. Stii cumva daca la emag are si furtunele alimentare, evacuare incluse?

  • Salut Vio

   Mașina de spălat conține în pachet și furtunurile necesare instalării.

   • Multumesc frumos de raspuns. Si merita totusi? Vad ca e cam singura cu 5 ani. Toti recomandau Gorenje dar are doar 2 ani si e si mult mai scumpa. Este simplu de folosit?

    • Bună Vio
     Te rog să fii puțin mai explicit în ceea ce privește întrebările tale. În cazul întrebi dacă se merită să achiziționezi mașina de spălat, depinde foarte mult care sunt așteptările tale. Îți pot spune însă că raportul calitate-preț este unul foarte bun.

 5. Am cumparat aceasta masina de spalat de la EMAG, dar nu are manual de utilizare in limba romana .Ma puteti ajuta cumva?

  • Salut Cornel!

   Manual pentru Beko WMB71031M este disponibil doar în engleza. Pentru acest model nu este găsim manualul în limba română.

   Încearcă totuși manualul pentru modelul WMB71042M care este în română. În mare parte ar trebui să se potrivească manualul și pentru modelul anterior.

   O seară faină!

   Echipa Gadget-Review.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.