Beko WMB61442BL – design atractiv şi multe programe de spălare

Te afli în căutarea unei maşini de spălat de calitate premium şi încă nu ai găsit una pe gustul tău? Căutarea poate să înceteze odată ce descoperi modelul Beko WMB61442BL, o maşină cu calităţi foarte bune, un aspect plăcut şi un preţ relativ scăzut pentru toate avantajele pe care le oferă.  Mai prezis poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat ). Modelul este o maşină de spălat de calitate, şi acest lucru se poate observa încă de la început, aruncând o privire asupra clasei energetice. Aceasta este A++ şi oferă avantaje destul de mari celor care doresc să spele eficient şi să facă economii în acelaşi timp.

Clasa energetică promite un consum mai mic de energie electrică, în timp ce clasa de eficienţă la spălare A şi la centrifugare B, şi viteza de centrifugare de 1 400 rpm, garantează că procesul de spălare se va desfăşura fără nicio problemă. Pentru numeroasele programe de spălat, clasa energetică imbatabilă, dar şi pentru iluminarea inedită şi spectaculoasă, mașina de spălat poate fi aleasă şi, cu siguranţă, nu va dezamăgi pe nimeni.

Poze cu mașina de spălat

Beko WMB61442BL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În plus are o capacitate de 6 kilograme. Deşi nu este nici pe departe cea mai mare maşină de pe piaţă, ea este foarte utilă pentru persoanele care locuiesc singure, dar şi pentru familiile care nu depăşesc 3 sau 4 membri, aşa că majoritatea posibililor cumpărători se pot declara încântaţi de un asemenea model.

16 programe de spălare pentru ca hainele sensibile să fie spălate în siguranţă.

Aeasta se mai remarcă şi prin numărul impresionant de programe de spălare. Cele 16 posibilităţi oferite de această maşină permit o mare flexibilitate în ceea ce priveşte materialele şi garantează că toate vor putea fi spălate fără a se risca deteriorarea lor.

Există programele clasice, precum prespălare şi spălare manuală, dar se remarcă şi programe pentru materiale sensibile, bumbac, sintetice, cămăşi sau haine negre. Şi nu în ultimul rând, există setări şi pentru extra clătire, consum redus de energie şi timp redus de spălare, cu programul Express Super Short.

Maşina de spălat se remarcă şi prin numeroase funcţii speciale care permit programarea întârziată, dar nu doar atât. Este dotată cu un sistem electronic de control al balansului, selector de centrifugare şi un sistem de reglare al consumului. În ceea ce priveşte elementele de siguranţă, se remarcă protecţia împotriva copiilor şi cea împotriva inundaţiilor.

Are un aspect futurist care impresionează.

Atunci când este pornită, maşina de spălat eliberează o lumină albastră ce porneşte din cuvă. Are un aspect deosebit, ce nu este întâlnit la multe modele, cel puţin nu la cele aflate în aceeaşi categorie de preţ. Afişajul este unul cu LED, care indică etapa de spălare, centrifugare şi timpul de spălat iar schema de control este una uşor de folosit şi de învăţat.

Aşadar, este destul de greu să găseşti puncte slabe pentru acest model. Mașina de spălat are un raport calitate-preţ mai mult decât avantajos pentru utilizator.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • 1400 rpm

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 8.7

8.8

O alegere avantajoasă

Beko WMB61442BL este o mașină de spălat rufe elegantă, ce dă dovadă de eficiență, un model pentru care nu vei scoate din buzunar o sumă prea mare de bani.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.