Beko WMB61442 – 1400 rpm la un preț extrem de mic

Ți-ai dori o mașină de spălat, dar bugetul nu îți permite să te gândești la un model cu multe funcții? Noi îți propunem să îți arunci un ochi peste mașina de spălat rufe Beko WMB61442, deloc scumpă, și cu toate acestea extrem de eficientă. Are un preț de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mic, ținând cont că dispune de anumite caracteristici pe care de obicei le întâlnim la prețuri cu mult mai mari de atât.

Nici din punct de vedere al designului producătorul nu dezamăgește. Aș putea spune chiar că vorbim de un model plăcut, este complet albă, pentru a se potrivi în orice cămin, indiferent de culoarea mobilei sau a pereților. Se merge mai mult pe o linie clasică, iar în partea superioară este accesorizată cu un panou de control destul de aerisit și ușor de folosit. În centru se găsește un afișaj de tip LCD, unde puteți urmări viteza de centrifugare, gradele la care sunt spălate rufele sau timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, iar în partea dreaptă este selectorul de programe plus alte câteva butoane ce vă vor ajuta să faceți selecțiile potrivite fiecărui ciclu de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Beko WMB61442

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Beko este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație maximă de 1400 rpm, prin urmare rufele vor fi aproape uscate de îndată ce le vei scoate din cuva de spălare. Atinge o capacitate de 6 kg, ceea ce o face ideală chiar și pentru o familie ceva mai numeroasă.

Producătorul continuă să surprindă chiar și la testele de eficiență, unde modelul în cauză se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B, de unde putem trage concluziile că vorbim de o mașină de spălat ce oferă eficiență cu un consum mic de energie electrică(0,83 kwh) și apă(40L/program).

Numără până la 16 programe de spălare, ce reușesc să acopere în mare parte cam toate tipurile de țesături, reușind să le ofere o spălare adecvată astfel încât să nu se deterioreze: program pentru cămăși, dark care, bumbac, lână, sintetice, program mix, etc.

Chiar și pe partea de funcții mă bucur să văd că dispune de sistemul de siguranță împotriva copiilor, protecția împotriva inundațiilor, sistemul de reglare al consumului și cel de programare întârziată. Dacă vă întrebați la ce folosește această funcție, ei bine ea se va dovedi ideală pentru cei ce pleacă la servici și vor să găsească rufele proaspăt spălate când revin acasă.

Nici în ceea ce privește zgomotul nu deranjează, modelul atingând numai 58 dB la spălare și 75 dB la centrifugare, prin urmare nu își va face simțită prea tare prezența în cazul în care vreți să vă odihniți pe durata funcționării ei.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 6 kg,
  • 1400 rpm,
  • prețul este mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB61442 este o mașină de spălat rufe foarte bine dotată, cu un preț destul de mic, ce o face un concurent redutabil pentru modelele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.