Beko WMB61242S – ideală pentru un buget moderat

Maşina de spălat de ultimă generaţie, Beko WMB61242S este un produs electrocasnic modern care aduce confortul şi posibilitatea economisirii timpului în casele celor care doresc achiziţionarea unei noi maşini de spălat. Acest model vine cu un design impecabil, cu o culoare argintie pe toată suprafaţa produsului, un ecran digital şi un buton rotativ mecanic care ajută la selectarea programelor de spălare. Dimensiunile reduse ale maşinii de spălat permit amplasarea ei în aproape orice spaţiu. Preţul acesteia este de aproximativ 1149 lei (verifică preț actualizat ), cu un discount de 200 lei faţă de preţul propus iniţial de către producătorul Beko.

Garanţia de care beneficiază maşina este de 24 de luni, cu posibilitatea extinderii în magazinele partenere, cu o perioadă maximă de încă 24 de luni. Aspectul acestei maşini de spălat este unul atrăgător, datorită liniilor perfecte care urmăresc să ofere un design atrăgător și modern. Modelul a fost fabricat cu ajutorul unor tehnologii ecologice care au rolul de a contribui la economisirea energiei electrice şi a apei. Un număr mare de programe de spălare facilitează selectarea rufelor şi a materialelor, pentru o spălare mai eficientă şi mult mai rapidă. Această maşină de spălat are o înălţime de 84 de cm, o lăţime de 60 de cm şi o adâncime de 50 de cm, având un tip de încărcare frontală.

Poze cu mașina de spălat Beko WMB61242S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Maşina de spălat Beko WMB61242S aparţine clasei de eficienţă energetică A++ şi clasa de eficienţă la spălare A, astfel încât consumul standard de energie electrică din timpul funcţionării să fie destul de mic.. Capacitatea de încărcare a acesteia este de 6 kg, iar viteza de centrifugare este de 1200 de rotaţii pe minut. Dispune de un număr de 16 programe, printre care şi un program de prespălare, de spălare lână, un program pentru sintetice, un program pentru bumbac, un program pentru consumul redus de energie şi un program mix.

Această maşină de spălat este dotată cu funcţii speciale precum sistemul electronic de control al balansului cu ajutorul căruia poate fi modificată durata de spălare, datorită abilităţii pe care o are de a determina greutatea rufelor din interiorul cuvei. Panoul de selectare al programelor oferă posibilitatea selectării rotaţiilor în ceea ce priveşte sistemul de centrifugare, dar şi modificarea consumului cu ajutorul sistemului de reglare al acestuia. Display-ul digital cu LED informează cu privire la etapa de spălare şi timpul rămas.

Acest model este echipat şi cu un sistem care permite setarea unei programări întârziate, astfel încât hainele să fie proaspăt spălate atunci când utilizatorul are nevoie de ele. Din punct de vedere tehnic, hubloul are un diametru de 30 de cm, iar deschiderea acestuia se face până la 155 de grade.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • 1200 rpm

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB61242S este o mașină de spălat rufe cu un preț mic, dar foarte eficientă, potrivită familiilor mai puțin numeroase,

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.