Beko WMB61241BL – mașina care creează atmosferă relaxantă

Mașinile de spălat au ajuns să aibă astăzi design din ce în ce mai elegant. Cu toate acestea, cei de la Beko au reușit să meargă mai departe și să ofere un model care să interacționeze cu spațiul din jurul său, răspândind relaxare și eleganță. Beko WMB61241BL este o mașină de spălat care te va impresiona cu siguranță prin faptul că luminează atunci când este activată funcția Blue Line. Ea poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1049 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep de la 37 de lei. Punctele forte ale modelului sunt designul interactiv care creează o atmosferă aparte, puterea bună de centrifugare, rezistența nichelată și numărul mare de programe de spălare. Consumul putea fi mai bun, dar acest lucru ar fi ridicat în același timp și prețul, așa că nu poate fi criticat. În concluzie, modelul Beko este o mașină modernă și accesibilă, cu dotări foarte interesante.

Designul se remarcă prin panoul de control animat și culoarea albastră care predomină atunci când aparatul este în funcțiune. Panoul este prevăzut cu un ecran LED generos și numeroase pictograme. Ecranul este încadrat într-o zonă argintie aflată în contrast cu restul carcasei care este albă în totalitate. Hubloul are o deschidere de 155 de grade, făcând mai comodă încărcarea și descărcarea de haine. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 50 cm și poate fi încorporat și în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WMB61241BL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 6 kg, fiind una medie. Puterea de centrifugare maximă este de 1200 rpm. După cum spuneam la început, există un sistem special de iluminare a cuvei cu lumină albastră. Acesta funcționează pe întreg parcursul spălării, atunci când sunt folosite programe specifice seriei Smart Blue Line. Printre acestea se numără programul Dark Care pentru rufe închise la culoare, programul Anti-alergic pentru persoane cu pielea sensibilă și bebeluși și programul Eco Clean 20 pentru o spălare cu un minim de resurse. Lumina albastră contribuie la extinderea eleganței și aerului modern în cameră și crește în același timp gradul de interacțiune cu utilizatorul.

Sunt disponibile în total 16 programe de spălare. Pe lângă cele 3 specifice liniei Smart Blue Line mai sunt disponibile programe pentru bumbac, sintetice, extra-clătire, cămăși etc. Ai la dispoziție și o funcție pentru programarea întârziată, astfel încât mașina să pornească atunci când ai nevoie.

Este de apreciat faptul că mașina este dotată cu o rezistență Hi Tech nichelată care asigură o protecție cu până la 40% mai mare împotriva coroziunii. Depunerile de calcar sunt mai reduse, iar consumul de energie necesar pentru încălzirea apei scade și el.

Pentru că siguranța ocupă un loc important pentru orice utilizator, modelul este dotat cu un sistem special pentru protecția copiilor și unul împotriva inundațiilor.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul de curent este unul bun, așa că nu vei avea facturi prea mari. Consumul de apă este și el redus, valoarea anuală fiind de 8800 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • viteza de rotație de 1200 rpm,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi ceva mai mare.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 8.6

8.8

O alegere avantajoasă

Beko WMB61241BL este o mașină de spălat rufe ce se bucură nu numai de un design elegant, ci și de specificații destul de bune, ținând cont de prețul ei.

Vezi detalii
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.