Beko WMB61042S – maşina de spălat pentru buget redus

Dacă îți doreşti o maşină nouă de spălat şi ai un buget redus trebuie să ştii că nu e nevoie să cobori standardele. Modelul Beko WMB61042S este unul dintre cele mai accesibile şi oferă în schimb o performanță destul de ridicată, alături de un design modern foarte atractiv. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat ). Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă prin tehnologiile avansate pentru spălarea eficientă şi economică, programele variate de spălare, consumul redus de energie şi designul aparte.

Designul se remarcă încă de la prima vedere prin faptul că nu este disponibil pe alb, la fel ca majoritatea celorlalte, ci este argintiu. Carcasa are astfel un aspect foarte elegant. Apoi, ceea ce atrage atenția în continuare este panoul de control cu afişaj electronic. Panoul este împărțit vizual în trei părți. Prima dintre acestea este reprezentată de sertarul pentru detergent. Acesta este prevăzut chiar şi cu un suport special pentru detergent lichid, astfel încât să poți pregăti rapid programul de spălare. Partea centrală a panoului este rezervată ecranului LCD care este util pentru programarea uşoară şi pentru reducerea numărului de butoane. În cea de-a treia parte a ecranului întâlnim un buton rotativ. Hubloul are dimensiuni generoase şi beneficiază de balamale flexibile care asigură o deschidere la 155 de grade, permițând astfel încărcarea uşoară cu haine. Pereții laterali în formă de S ajută la scăderea vibrațiilor şi zgomotului, modelul fiind unul silențios. Dimensiunile totale ale maşinii sunt de 84 x 50 x 60 de cm.

Poze cu mașina de spălat Beko WMB61042S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare a acesteia este de 6 kg, fiind destul de mare pentru a permite spălarea hainelor pentru 3-4 persoane. Interiorul este alcătuit din oțel inoxidabil şi polipropilenă, având o durabilitate ridicată.

La nivel tehnic, maşina are o putere de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Sistemul Aquafusion permite echilibrarea consumului de apă, curent şi detergent, astfel încât pot fi economisite până la 5.5 kg de detergent anual şi sute bune de lei la plata facturilor de energie sau întreținere. Modelul mai dispune de un sistem special de echilibrare electronică a balansului, precum şi de un sistem pentru evacuarea apei în exces. În acelaşi timp vei putea să programezi maşina pentru a porni la o anumită oră şi nu vei avea bătăi de cap în privința inundațiilor, întrucât există sisteme speciale de protecție atât pentru copii, cât şi pentru controlul apei.

Pentru spălare vei avea la dispoziție 16 programe dintre cele mai diverse. Vei dispune astfel de programele clasice precum cele pentru bumbac, lână sau sintetice, cât şi de unele speciale pentru cămăşi, haine închise la culoare sau haine pentru persoane cu pielea sensibilă. În acelaşi timp vei avea la dispoziție şi un program express pentru spălarea rapidă la 20 de grade şi un program pentru spălarea laolaltă a mai multor tipuri de țesături şi culori.

Beko WMB61042S se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având prin urmare un consum foarte redus. Clasa de eficiență la spălare este A, eficiența fiind astfel certificată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB61042S este o mașină de spălat rufe eficientă, cu specificații destul de bune, pentru care nu vei fi nevoit să scoți o sumă prea mare din buzunar.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.