Beko WMB61022M – mașina de spălat economică

Modelul Beko WMB61022M este unul dintre cele mai ieftine și mai atractive din categoria mașinilor de spălat haine pentru bugete reduse. Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 999 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep de la 37 de lei. Modelul are un raport calitate-preț bun, remarcându-se prin tehnologiile gândite pentru economisirea de resurse, consumul mic de energie, varietatea de programe de spălare și funcționarea silențioasă. Dotările oferite pentru acest nivel de preț sunt mai mult decât atractive.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul modelului este unul simplu, carcasa fiind în totalitate albă. Pereții laterali au profilul în formă de S, acest lucru asigurând o funcționare silențioasă, cu vibrații reduse. Panoul de control este împărțit vizual în trei zone, respectiv cea a sertarului pentru detergent, cea a butonului circular central și cea a pictogramelor care să ajute la alegerea programului de spălare. Hubloul are o deschidere largă de 155 de grade, făcând încărcarea cu haine foarte ușoară.  Cuva este alcatuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 45 cm, putând fi poziționat atât în baie sau pe hol, cât și încadrat în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe Beko WMB61022M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 6 kg, fiind necesare poate mai multe spălări în cazul familiilor numeroase. Acest lucru este însă echilibrat prin consumul foarte redus de energie.

La nivelul dotărilor tehnice, puterea de centrifugare este de 1000 rpm. Se remarcă existența unor sisteme speciale pentru economia de resurse. Un prim astfel de sistem este cel de reglare automată a consumului de apă. Cantitatea de apă este reglată electronic în funcție de cantitatea și tipul hainelor. Apoi, sistemul Aquafusion ajustează la nivel optim consumul de apă, energie și detergent, făcând posibilă utilizarea de doar 5.5 kg de detergent anual.  Sistemul de reglare a balansului asigură distribuirea uniformă a încărcăturii în cuvă și elimină vibrațiile și zgomotul. Nu în ultimul rând, datorită unui senzor de control al excesului de apă, atunci când nivelul crește peste valoarea corectă cantitatea în exces este evacuată.

Beko WMB61022M oferă un număr de 11 programe de spălare. Printre programe se numără în primul cele de bază, precum programul pentru bumbac, lână, sintetice, delicate etc. Pe lângă acestea mai sunt disponibile programul Dark Care dedicat hainelor închise la culoare, programul Baby Protect pentru spălarea specială a hainelor de bebeluși sau a persoanelor alergice, programul pentru spălare manuală și un program express pentru o spălare rapidă și economică.

Sunt disponibile în același timp o funcție pentru siguranța copiilor care blochează panoul de control și ușa hubloului, o funcție pentru protecția împotriva inundațiilor, precum și programarea întârziată, utilă pentru momentele în care se dorește ca programul de spălare să înceapă după plecarea de acasă sau într-un anumit moment.

Consumul redus de resurse este completat de încadrarea în clasa de eficiență energetică A++. Prin urmare, consumul de curent electric este unul foarte redus. Mai exact, pentru o spălare standard vor fi consumați 1.014 kwh. Cantitatea de apă folosită va fi de 40 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț mic,
  • clasa A++

Contra:

  • viteza de rotație nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB61022M este o mașină de spălat rufe ideală pentru utilizatorii cu bugete mici. În ciudata acestui aspect este extrem de eficientă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.