Beko WMB 51031PT – mașina de spălat ieftină și complexă

Beko este un producător cunoscut pentru a fi unul de încredere pentru familie. Electrocasnicele sale îmbină calitatea cu prețul bun, iar mașinile de spălat reprezintă unul din produsele cele mai îndrăgite ale brandului. Modelul Beko WMB 51031PT nu face excepție de la regulă, meritându-și locul în orice locuință. Prețul pentru acest model este de aproximativ 1049 lei (verifică preț actualizat ), acesta fiind unul dintre cele mai atractive modele de pe piață. Punctele sale forte sunt tehnologiile performante, numărul mare de programe de spălare și consumul redus. Din păcate, capacitatea de încărcare este mai mică, dar cum consumul pentru un ciclu este mic, spălarea în mai multe rânduri nu reprezintă o problemă atât de mare.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul simplu, cu linii ferme și un aspect perfect imaculat. Carcasa inspiră rezistență și are în același timp un aer modern datorită display-ului LED generos.  Hubloul are un diametru de 30 de cm și o deschidere de 155 de grade, fiind destul de mare și de flexibil pentru a face ușoară încărcarea sau descărcarea cu haine. Cuva este alcatuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

Poze cu mașina de spălat rufe Beko WMB 51031PT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control oferă un control electronic și este foarte ușor de folosit. Display-ul LED este însoțit de mai multe pictograme care să ajute setarea programului. Sertarul pentru detergent oferă posibilitatea utilizării de detergent lichid.

Modelul are dimensiunile de 88 x 65 x 51.5 cm, încadrându-se și în spații mai mici. Capacitatea de încărcare este de 5 kg.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă puterea de centrifugare de 1000 rpm. Rezistența are suprafața nichelată, având cu 50% mai puțină asperitate și asigurând o protecție foarte bună împotriva coroziunii. În același timp, rezistența are o depunere de calcar cu 40% mai puțină și va determina prin urmare un consum mai redus de energie și o durată de viață de până la 100 de ori mai lungă.

Beko WMB 51031PT beneficiază de sisteme speciale de reglare a consumului de apă și a balansului. Astfel, cantitatea de apă este ajustată automat în funcție de tipul de haine și de cantitatea acestora, fiind eliminate surplusul și asigurând economia de resurse pe termen lung. Datorită unui senzor de nivel al apei, apa în exces din tambur este evacuată.

Sistemul de reglare a balansului asigură distribuirea uniformă a încărcăturii în cuvă. În acest mod vibrațiile și zgomotul sunt eliminate, stabilitatea pe parcursul centrifugării este ridicată, iar viteza de rotație este cea optimă.

Programele de spălare sunt în număr de 11 și includ atât cele clasice, cât și unele speciale. Sunt disponibile astfel programe pentru bumbac, lână, sintetice, etc, dar și un program Dark Care pentru haine închise la culoare, un program Baby Care util pentru hainele de bebeluși sau ale persoanelor alergice datorită efectuării unui ciclu de spălare intensivă urmat de unul de clătire intensivă, un program express sau unul pentru consum redus. În același timp este disponibilă și funcția Pet, care ajută la îndepărtarea părului de animale prin adăugarea de cicluri de prespălare și clătiri suplimentare.

Există și funcții pentru siguranța copiilor, protecția împotriva inundațiilor și pentru programarea întârziată.

Mașina are un consum redus, încadrându-se în clasa de eficiență  energetică A+. Consumul pentru un ciclu de spălare este de 0.74 kWh, iar cel de apă este de 33 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • preț mic,

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare,
  • capacitatea de încărcare este mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB 51031PT este o mașină de spălat potrivită unui buget nu foarte generos, ce asigură rezultate optime de spălare pentru orice tip de țesătură.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Dupa 8 ani si 2 luni a inceputa sa aiba un zgomot strident la motor , in timpul stoarcerii cu viteza . Ca o vibratie/zanganit produs de o frecare metalica. Am gasit in spate f multa funingine de la carbuni probabil Urmeaza sa vina depanatorul care a opinatla telefon, ca ori sunt carbunii ori s-a dus motorul. De precizat ca la turatiile mici, cand spala, nu se aude decat ffff vag acel sunet. Vadem ce stabileste cand vine omul. Pe scurt: cea mai buna masina de pana acum. Anterior am avut un Ariston care, la doi ani si 3 luni( 3 luni dupa garantie) i-a cedat rulmentul. Dupa doua reparatii, valabile cate 6-7 luni, un mester destept mi-a demonstrat ca de fapt masina avea tamburul descentrat din fabrica, d-aia s-a dus rulmentul original repede ca si celelalte doua. Si dadusem pe ea 15 mil in 2005!!!!Zic ,,Sa iau lucru bun, de firma!”” Un drac ! De atunci , principuil este:,, Poate sa fie Huand Xong sau orice, daca are 5-7-10 ani garantie, pe aia o iau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.