Beko WMB 50831PT – o mașină de spălat ieftină, dar eficientă

Mașina de spălat este un aparat electorcasnic strict necesar în fiecare casă. Cum spălatul manual presupune un efort prea mare, consider că o mașină de spălat este de fapt o binecuvântare pentru orice cămin. Însă nu toți ne permitem mașini de spălat scumpe, cu foarte multe funcții, și până la urmă unor utilizatori precum părinții sau bunicii în nici un caz nu cred că le-ar trebui ceva foarte sofisticat. De aceea am ales astăzi să discutăm despre mașina de spălat rufe Beko WMB 50831PT, un model ce vine la un preț de aproximativ 1050 lei (verifică preț actualizat), ce o încadrează în categoria celor mai ieftine mașini de spălat, însă mașina de spălat în cauză se bucură de funcții destul de bune.

Deși ne-am aștepta la un asemenea preț să fie o mașină de spălat simplă, fără prea mari dotări, iată că producătorul surprinde chiar de la design. Vorbim de un model destul de elegant, dotat cu un panou de control bine pus la punct. Mai exact vorbim de un afișaj de tip LED, care de obicei este întâlnit la modelele ceva mai scumpe. Pe display veți putea urmări 3 detalii importante legate de ciclul de spălare, și anume gradele la care sunt spălate rufele, viteza de rotație și timpul rămas până la finalul ciclului de spălare. Panoul de control mai este accesorizat și cu un selector de programe, dar și cu câteva butoane, ce vă ajută să faceți selecțiile adecvate fiecărui tip de țesătură. Mașina de spălat rufe este albă, ceea ce înseamnă că se va încadra perfect în orice bucătărie, indiferent de culoarea mobilei.

Poze cu mașina de spălat rufe Beko WMB 50831PT

Beko WMB 50831PT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Beko este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ceea ce înseamnă că se poate încorpora în mobilierul de baie sau de bucătărie. Atinge o viteză maximă de rotație de 800 rpm, iar capacitatea de încărcare este de maxim 5 kg. Vorbim de o mașină de spălat Slim, ce se va potrivi perfect într-un apartament nu foarte mare, în care fiecare cm pătrat contează.

Potrivit testelor la care a fost supusă, mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență la spălare A+, ceea ce înseamnă un consum mic de energie, mai exact 0,74 kwh/ciclu, clasa de eficiență la spălare A(cu un consum de 33L/ciclu) și clasa de eficiență la centrifugare D.

Vine cu o gamă de programe destul de bogată dacă ne raportăm la prețul său mic, mai exact 11 programe pentru: bumbac, lână, sintetice, materiale negre, mix, etc. Deține și funcția Pet, ce cu siguranță va fi de folos iubitorilor de animale.

Mașina de spălat încorporează și o serie de funcții extrem de utile, precum: protecție împotriva inundațiilor și programare întîrziată, ceea ce înseamnă că puteți pleca liniștiți de acasă cîteva ore bune, iar mașina va porni la ora dorită de dumneavoastră și nu va avea nevoie de supraveghere. Cât despre nivelul de zgomot atins, ei bine vorbim de un model destul de silențios, atinge 57 dB la spălare și 72 dB la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • ieftină,
  • afișaj de tip LED,

Contra:

  • viteza de rotație nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko WMB 50831PT este o mașină de spălat rufe ce poate fi încadrată în categoria celor ieftine, dar cu o eficiență maximă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.