Beko WKY71233PTLYB3 – mașina de spălat cu un pachet complet

Beko WKY71233PTLYB3 este o mașină de spălat foarte atractivă, care punctează bine pe toate nivelele, pornind de la preț și până la design sau dotări. Are un preț de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț excelent, producătorul turc păstrându-şi astfel renumele în ceea ce privește crearea de modele atractive la prețuri accesibile.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Modelul atrage atenția din prima datorită faptului că este slim și designului foarte atractiv. Acesta este construit pe baza contrastelor, albul și negrul oferind un aspect foarte elegant. Hubloul este unul generos și are deschidere largă, făcând încărcarea cu haine mult mai ușoară. În ceea ce priveşte interfața, aceasta este una foarte dinamică, fiind dotată cu un ecran LCD, butoane cu touch și multe pictograme. Ecranul LCD este foarte util pentru setarea mai ușoară a programelor și oferirea de informații despre ciclul de spălare. Mașina are dimensiunile de 84 x 60 x 45 cm, fiind ușor de plasat în orice spațiu.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WKY71233PTLYB3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind una medie. Aceasta este susținută de o eficiență de spălare ridicată, rezultatul fiind unul foarte bun. Cu privire la puterea de centrifugare, aceasta este de 1200 de rotații pe minut, așa că rufele vor fi bine stoarse.

La nivelul tehnologiilor integrate se remarcă, în primul rând, tehnologia Aqua Fusion, aceasta reglând automat setările în funcție de încărcătură, asigurând o spălare eficientă și în același timp un consum mic de resurse.

Mașina de spălat este prevăzută cu un sistem electronic de control al balansului care determină scăderea vibrațiilor. Pereții laterali sunt prevăzuți astfel cu un model în “S”, iar încărcătura de haine este distribuită uniform în interiorul cuvei. În privința zgomotului, lucrurile nu stau la fel de bine, nivelul de zgomot la centrifugare fiind de 77 dB și putând fi astfel destul de supărător pentru unele persoane.

Gama de programe este foarte variată, existând nu mai puțin de 15. Printre acestea se remarcă programele speciale pentru hainele de bebeluși, haine închise la culoare, cămăși sau articole de sport, existând chiar și un program pentru îndepărtarea părului de animale. De asemenea, mai sunt disponibile programe care includ funcții suplimentare de stoarcere sau clătire, precum și pentru spălarea rapidă. Bineînțeles, nu lipsesc nici programele standard precum cel pentru bumbac, lână sau sintetice. În ceea ce priveşte programarea întârziată, aceasta este posibilă, astfel încât mașina să pornească la o oră convenabilă pentru tine.

Pentru ca lucrurile să rămână atractive până la capăt, în ceea ce privește dotările, mașina reușește să aibă performanța de a avea un consum extrem de redus. Aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ajutându-te considerabil să scazi valoarea facturilor la curent.

Este o mașină de spălat ce își merită locul în orice bucătărie. Aceasta reușește să puncteze bine pe mai toate nivelele, poziționându-se pe o treaptă destul de înaltă în ceea ce privește raportul calitate-preț. Mașina face vechile modele să pară arhaice și pune în același timp probleme destul de mari competiției.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design slim modern
  • Eficiență bună la spălare
  • Programe variate
  • Consum foarte redus

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.4
Performanțe - 9.3

9.3

O alegere eficientă

Beko WKY71233PTLYB3 este o mașină de spălat rufe cu un design modern și o eficiență ridicată, ce asigură un raport calitate-preț excelent.

Vezi detalii
User Rating: 2.83 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.