Beko WKY71033PTLYB3 – un model ieftin din clasa A+++

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.4
Design - 9.1
Eficiență energetică - 9.9
Eficiență de stoarcere - 8.9

9.3

O alegere eficientă

Beko WKY71033PTLYB3 este o mașină de spălat rufe elegantă, cu o capacitate de încărcare destul de generoasă, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi în magazin
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Mașina de spălat rufe este fără doar și poate un electrocasnic de care nu aș vrea să mă lipsesc vreodată. Nu doar că economisește timp, dar și efort, prin urmare vom discuta astăzi despre un model potrivit pentru un buget mediu, dar extrem de eficient. Este vorba despre Beko WKY71033PTLYB3, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa chiar și în rate lunare de 74 lei.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Cel și Altex.

Modelul are un design foarte elegant, ce o ajută să se încadreze cu ușurință în orice decor. Este un model disponibil pe o nuanță de alb, ce se va camufla perfect atât în bucătărie, cât și în baie sau de ce nu chiar pe hol. Ușa de acces către cuvă, este mult mai mare față de alte modele ce au aceeași capacitate, iar acest aspect te va ajuta să introduci cu mai multă ușurință hainele sau țesăturile voluminoase în mașină. În partea superioară, mașina este accesorizată cu un panou de control destul de aerisit, ce pare ușor de utilizat. În partea dreaptă dispune de un afișaj de tip LCD, ce indică timpul rămas până la finalizarea programului de spălare. La baza lui se găsesc butoanele de comandă, în centru, selectorul de programe, iar în stânga, sertarul pentru detergent.

Poze cu Beko WKY71033PTLYB3

Beko WKY71033PTLYB3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ciuda faptului că avem de-a face cu un model ce are capacitatea de încărcare de 7 kg, trebuie menționat că este și Slim, are o adâncime de 45 cm, ceea ce o face potrivită pentru spațiile mici. O poți ascunde cu ușurință sub blatul de bucătărie. Viteza de centrifugare este de maxim 1000 rpm, suficient încât să poată stoarce rufele perfect. Atenție însă la rufele delicate! O asemenea viteză de rotație, le-ar putea deteriora.

Mașina de spălat Beko se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum de energie incredibil de mic, de doar 173 kWh/an. Având în vedere capacitatea sa de încărcare destul de mare, aș spune că mașina de spălat Beko poate fi o alegere excelentă pentru o familie numeroasă, ce își dorește să facă economii.

Cele 15 programe de spălare sunt suficiente pentru a spăla cam orice tip de țesătură, de la cele clasice(bumbac, sintetice, lână), la cele speciale( cămăși, baby protect etc). Cel mai scurt program este de 14 minute și te va ajuta să reîmprospătezi hainele sau să le clătești pe cele ușor murdare.

În cazul în care ai și un animăluț în casă, ce lasă destul de mult păr prin casă, trebuie să știi că mașina de spălat Beko este concepută să îndepărteze părul de animale de pe haine.

Este destul de silențioasă, mai puțin pe durata centrifugării, dar având un preț destul de accesibil, consider că acest minus poate fi trecut cu vederea. Mai precis atinge 65 dB în timpul spălării și 75 dB în timpul centrifugării. Pe durata stoarcerii se aseamănă cu alarma de la telefon.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • Slim,
  • clasa de eficiență energetică A+++,

Contra:

  • puțin cam gălăgioasă la centrifugare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.