Beko WKY71033LSYB2 – mașina de spălat rufe foarte economică

Mașinile de spălat Beko se prezintă ca fiind gândite special a satisface nevoile familiilor, având în primul rând un consum redus și o eficiență ridicată la spălare. Rezultatele sunt astfel atractive din toate punctele de vedere. În cazul modelului Beko WKY71033LSYB2 lucrurile au fost duse atât de departe, încât consumul este de clasă A+++, iar programele de spălare cuprind funcții dintre cele mai speciale. Mașina de spălat are un preț de aproximativ 1329 lei (verifică preț actualizat), destul de mic pentru dotările de care beneficiază.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Modelul atrage atenția din prima, designul pe argintiu fiind unul destul de rar în cazul mașinilor de spălat rufe. Aspectul este unul foarte modern și elegant, sugerând o performanță ridicată. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 45 cm, iar hubloul este uriaș și are o deschidere la 170 de grade, lăsând impresia că ocupă toată partea frontală. În partea superioară se găsește panoul de control cu interfață LCD și butoane de tip push. Acesta oferă un control foarte exact asupra temperaturii, puterii de centrifugare, timpului și programelor de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WKY71033LSYB2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind potrivită pentru o familie cu 1-2 copii.

La nivel tehnic, mașina este dotată cu un sistem de control al consumului care contribuie foarte mult la performanța de a avea un consum de clasă A+++. Modelul este astfel unul dintre cele mai economice de pe piață, fără a fi însă printre cele mai scumpe. Mașina este și silențioasă, nivelul de zgomot având valoarea maximă de 75 dB. Acest lucru este susținut de prezența unui sistem electronic de control al balansului care determină scăderea vibrațiilor și a zgomotului. Pereții laterali sunt prevăzuți astfel cu un model în formă de “S”, iar încărcătura de haine este distribuită uniform în interiorul cuvei.

Mașina are o putere maximă de centrifugare de 1000 rpm, oferind o stoarcere bună, iar la nivelul programelor vei găsi soluții dintre cele mai atractive. Există așadar un număr de 15 programe, printre ele numărându-se funcții precum Baby Protect, Dark Care, Pet Hair Removal sau pentru cămăși, haine sport și încărcături mixte. Funcția Baby Protect asigură o limpezire foarte bună, îndepărtând toate urmele de detergent și alergeni și fiind astfel ideală pentru pielea sensibilă a bebelușilor sau persoanelor alergice. Vei găsi, desigur, și programe clasice precum cel pentru bumbac, lână, sintetice, spălarea manuală etc.

Modelul Beko beneficiază de programe de spălare speciale, cu funcții personalizate adaptate unor situații întâlnite în viața de zi cu zi, funcționând în același timp la un consum foarte redus și un nivel mic de zgomot. În același timp designul este unul aparte, detașându-se de modelele clasice atât de des întâlnite pe piață. Prețul este unul foarte bun pentru acest pachet întreg de dotări atractive, așa că mașina merită un loc fruntaș în topul preferințelor clienților.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern pe argintiu
  • capacitate bună de încărcare
  • consum extrem de redus
  • programe variate, cu funcții speciale

Contra:

  • puterea de centrifugare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.4
Performanțe - 9.6

9.5

O alegere eficientă

Beko WKY71033LSYB2 este o mașină de spălat rufe ultra economică, cu un design modern, dar și un preț extrem de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.