Beko WKY61033LSYB2 – o maşină de spălat cu consum redus

Maşina de spălat rufe este electrocasnicul ce ne ajută foarte mult în fiecare zi pentru că ne scuteşte de un lucru casnic ce ne-ar răpi foarte mult timp, și anume spălatul rufelor. Numai dacă ne gândim cum trebuie să le sortăm şi cât timp ne va lua să le spălăm ne vom da seama cât este de utilă, în fapt fiind indispensabilă. În aceeaşi măsură avem nevoie de o maşină de spălat performantă, dacă tot ne-am hotărât să facem această investiţie, dar care să aibă şi un consum redus de energie electrică şi apă. O variantă ce o să mulţumească orice consumator este maşina de spălat rufe Beko WKY61033LSYB2. Maşina de spălat rufe va fi perfectă pentru orice utilizator deoarece vine cu programe variate şi un consum foarte mic. Preţul de aproximativ 1429 lei(verifică preț actualizat), este unul accesibil şi reflectă caracteristicile maşinii de spălat, ce este perfectă pentru orice familie.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magzinelor Flanco și Altex.

Designul modern va impresiona şi va schimba aspectul încăperii în care o să o poziţionezi. Culoarea argintie, una modernă de altfel, este în strânsă legătură cu dimensiunile slim de doar 84 x 60 x 45 cm şi permite poziţionarea acesteia chiar şi în spaţii mai mici, fără să dea impresia de aglomerat. Hubloul cu diametrul de 34 cm va asigura o încărcare frontală foarte uşoară atunci când o să puneţi hainele la spălat. Panoul de comandă este format din afişajul LCD şi din butonul rotativ ce permite selectarea programelor de spălare în funcţie de încărcătura pusă la spălat, iar display-ul are butoane ce permit alegerea diferitelor opţiuni pe partea de temperatură, rotaţii şi alte funcţii pentru a personaliza programele. De asemenea, o să ai posibilitatea de a urmări stadiul de spălare, adică timpul de spălare rămas, cât şi programarea maşinii pentru a începe programul ales la o oră prestabilită.

Poze cu mașina de spălat rufe

Beko WKY61033LSYB2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare a maşinii este una nu foarte mare, de 6 kg, fiind totuşi potrivită pentru orice familie. Programele, în număr de 15, vor acoperi toată gama de haine ce le ai de spălat. În funcţie de materialul din care sunt confecționate hainele, o să poţi alege între programul lână, programul bumbac, sintetice şi chiar un program pentru haine delicate.

Mai găsești şi programe speciale cum sunt Baby Protect, Daily Express, Dark Care şi program de clătire şi spălare manuală. De acum, hainele vor fi mai curate ca niciodată, dar îşi vor păstra aspectul nou datorită programelor ce le oferă maşina. Pentru îndepărtarea părului de animale o să poți folosi opţiunea Pet Hair Removal, foarte utilă dacă ai un animal de companie.

În ceea ce priveşte celelalte funcţii, această mașină vine echipată cu tehnologia AquaFusion, sistem electronic de control al balansului, sistem de reglare al consumului, dar şi funcţii de siguranţă. Acestea din urmă sunt date de sistemul de siguranţă împotriva copiilor şi rezistenţa durabilă datorită materialelor folosite, şi ne referim în special la tamburul din oţel inoxidabil şi cuva din polipropilenă.

Consumul de energie electrică este un atu deosebit pentru această maşină de spălat deoarece se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+++, iar consumul mediu anual de apă este de doar 9900 litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 15 programe diferite pentru o uscare eficientă
  • încadrat în clasa A+++ de eficienţă energetică
  • preţ accesibil

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.5
Performanțe - 9.2

9.3

O alegere eficiență

Beko WKY61033LSYB2 este o mașină de încărcat ce poate fi achiziționată la un preț bun, dar mai important este că se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.