Beko WKB61032Y – mașina de spălat economică și accesibilă

Pentru mulți dintre noi, prețul reprezintă criteriul de achiziție de bază în cazul electrocasnicelor mari, așa că modelele de mașină de spălat precum Beko WKB61032Y, care au un preț foarte bun și sunt, în același timp, eficiente reprezintă soluția mult așteptată. Mașina de spălat are un preț de aproximativ 1199 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun și fiind cu siguranță pe placul clienților în căutare de modele accesibile.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Mașina de spălat are un design simplu, care aduce însă note moderne la nivelul panoului de control. Carcasa este complet albă și nu prezintă vreun punct de interes aparte. Dimensiunile mașinii sunt de 84 x 60 x 41.5 cm, aceasta putând fi încadrată și în mobilierul de bucătărie. Panoul de control atrage însă datorită ecranului LCD generos cu care este prevăzut, iar ecranul oferă sprijin la setarea programelor și reduce destul de mult numărul de butoane. Panoul de control arată, astfel, mai aerisit și mai îngrijit.

Poze cu mașina de spălat

Beko WKB61032Y

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 6 kg, modelul făcând față hainelor pentru 2-3 persoane. În cazul familiilor numeroase sau cu copii, acolo unde este necesară spălarea unor cantități mai mari de haine, va fi nevoie de repetarea mai multor programe.

Viteza maximă de centrifugare este de 1000 de rotații pe minut, hainele fiind stoarse destul de bine. Puterea de centrifugare este însoțită de o eficiență bună la spălare.

Găsim așadar mai multe tehnologii cu diferite sarcini ce țin de creșterea performanței. Există în primul rând un sistem automat de reglare a nivelului de apă, care permite evitarea risipei. În același timp, sunt disponibile sisteme pentru controlul electronic al balansului și al excesului de apă. Sistemul de control al balansului oferă o distribuire uniformă a hainelor în cuvă și menținerea unui nivel de zgomot acceptabil. În ciuda eforturilor însă, nivelul de zgomot la centrifugare atinge chiar și valoarea de 78 dB, ceea ce se poate dovedi a fi destul de supărător.

În ceea ce priveşte sistemul de control al excesului de apă, acesta asigură protecția împotriva inundațiilor, iar programele de spălare, în număr de 11, sunt destul de diverse. Există atât programele standard pentru bumbac, lână sau sintetice, cât și unele ce personalizează stoarcerea sau clătirea sau unele pentru spălarea rapidă.

Partea cea mai atractivă a mașinii este consumul foarte redus de curent electric. Astfel, încadrarea în clasa de eficiență energetică A++ oferă un consum standard de 173 kWh, ceea ce va atrage facturi mai mici. Pentru un model accesibil, consumul redus reprezintă o surpriză foarte plăcută.

Modelul Beko este o mașină foarte accesibilă care oferă în același timp rezultate bune la spălare și un consum redus. Modelul este potrivit pentru familiile mai mici și persoanele care pot trece cu vederea peste nivelul de zgomot mai ridicat. Având în vedere prețul, aceste lucruri ar trebui să fie ușor de trecut cu vederea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Panou de control simplificat și dotat cu ecran LCD
  • Tehnologii eficiente pentru spălare
  • Programe variate
  • Consum redus de curent

Contra:

  • Capacitate mică de încărcare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.1
Performanțe - 8.2

8.4

O alegere eficientă

Beko WKB61032Y este o mașină de spălat rufe ideală pentru familiile mai puțin numeroase, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: 2.59 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.