Beko WKB51232PTY – mașina de spălat cu dotări echilibrate

Beko WKB51232PTY este o mașină de spălat accesibilă, care vine însoțită de o eficiență bună la spălare și un consum redus, ceea ce deja o face atractivă pentru cei mai mulți dintre utilizatori. Mașina de spălat Beko are un preț de 1199 lei (verifică preț actualizat), fiind una destul de atractivă din acest punct de vedere. Beko este un brand cunoscut pentru eficiența oferită la prețuri bune, așa că poți avea încredere că alegerea este una potrivită.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Mașina are un design care, deși la o primă vedere pare unul standard, oferă niște avantaje foarte utile. Mai întâi, designul este prevăzut cu pereți laterali „S Shape” care reduc vibrațiile. Apoi, panoul de control este adaptat pentru a face posibilă alegerea mult mai rapidă a programelor. Astfel, datorită unui ecran LCD, numărul de butoane este redus, iar setările se fac mult mai ușor. Carcasa complet albă oferă un aspect imaculat. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 41.5 cm, putând fi plasat atât în baie, cât și în bucătărie sau pe un hol.

Poze cu mașina de spălat

Beko WKB51232PTY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 5 kg, fiind destul de mică pentru o familie de 3-4 persoane, caz în care e nevoie de repetarea mai multor programe. Pentru a te ajuta la încărcare sau descărcare, ușa hubloului are o deschidere la 155 de grade.

Dotările ce țin de eficiența de spălare încep cu sistemul automat de reglare a consumului de apă, care se dovedește a fi economic și ecologic. Mașina mai beneficiază de un sistem electronic de reglare a balansului, care distribuie uniform hainele în cuvă, prevenind șifonarea excesivă a acestora. Există, de asemenea, și un sistem de protecție împotriva inundațiilor, care controlează excesul de apă. Puterea de centrifugare maximă este de 1200 de rotații pe minut, asigurând o stoarcere foarte eficientă.

Din păcate însă, centrifugarea atrage un nivel de zgomot destul de mare, de 77 dB, nivelul de zgomot de la spălare fiind de 61 dB.

Pentru spălarea propriu-zisă, modelul îți pune la dispoziție 11 programe destul de variate, pe lângă cele clasice precum cel pentru bumbac, lână sau sintetice existând o serie de programe pentru anumite tipuri de haine (ex. haine pentru bebeluși, haine închise la culoare, haine cu păr de animale), precum și una pentru funcții suplimentare asociate spălării (ex. stoarcere, prespălare, clătire, spălare manuală).

Unul dintre punctele forte ale mașinii este consumul foarte redus. Astfel, aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și este, prin urmare, foarte economică. Având în vedere nivelul de preț, consumul redus este un bonus foarte important, care oferă un avantaj considerabil în fața competiției.

Modelul Beko este o mașină de spălat accesibilă, potrivită pentru persoanele care locuiesc singure sau nu au nevoie de spălarea unor cantități mari de haine. Mașina este eficientă, economică și are preț bun, acoperind toate criteriile de achiziție.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Tehnologii eficiente și economice de spălare
  • Programe variate
  • Putere mare de centrifugare
  • Consum foarte bun, de clasă A++

Contra:

  • Capacitate mică de încărcare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.3
Design - 8.1
Performanțe - 8.7

8.4

O alegere accesibilă

Beko WKB51232PTY este o mașină de spălat rufe cu un aspect plăcut, și o capacitate mică, ce o fac potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.