Beko HIC 64502 – plita vitroceramică accesibilă

Beko este un brand renumit pentru produsele accesibile care oferă la schimb dotări decente, iar acest lucru este vizibil și în cazul plitei încorporabile Beko HIC 64502. Aceasta face parte dintr-o serie eficientă de plite pentru gătit datorită sistemului vitroceramic. Are un preț de aproximativ 1069 lei (verifică preț actualizat). Unul dintre avantajele folosirii unui sistem de gătit încorporabil este aspectul mult mai modern și mai elegant față de cel clasic. Plita de față are un design minimalist care va transforma aspectul oricărei bucătării. În același timp, designul este gândit pentru a oferi o utilitate maximă.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Acesta este alcătuit din sticlă ceramică și este disponibil pe negru. Suprafața pentru gătit este perfect netedă și oferă acces direct la arzătoare. Suprafața este extrem de ușor de curățat și este rezistentă la zgârieturi. Pentru control sunt disponibile taste touch și un afișaj electronic. Ai la dispoziție, de asemenea, și pictograme, așa că va fi ușor să folosești plita. Aceasta are dimensiunile de 5.5 x 58 x 51 cm, putând fi ușor încadrată în blatul din mobila de bucătărie.

Poze cu plita încorporabilă

Beko HIC 64502

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Plitele vitroceramice funcționează pe baza unui element care încălzește partea ceramică, aceasta încălzind la rândul său vasul cu mancare. Pentru gătit nu vei putea folosi aproape orice tip de vas. Ai la dispoziție nu mai puțin de 19 trepte de putere.

Datorită funcției Booster vei putea programa fiecare zonă de gătit pentru o putere maximă. După ce conținutul din vas va atinge temperatura de fierbere se va reveni automat la temperatura setată și se va continua gătirea la această temperatură în funcție de timpul stabilit.

Aparatul este dotat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, oferind o soluție pentru fiecare situație. Există 2 arzătoare normale, unul mare și unul mic. Arzătoarele normale au o putere de 1.5 kW și 1.8 kW, în timp ce arzătorul mare are o putere de 2.2 kW, iar cel mic o putere de 1.2 kW. Randamentul oferit este unul foarte bun.

Un avantaj important oferit de plită este siguranța. Există astfel un indicator rezidual de caldură care rămâne activat până când suprafața de lucru este destul de rece pentru a putea fi atinsă în siguranță. Există în același timp și un sistem de oprire automată activat în cazul în care conținutul depășește limita recipientului. Nu în ultimul rând, pentru siguranța celor mici panoul de control poate fi blocat.

Trebuie să știi că prin înregistrarea aparatului pe site-ul Beko vei beneficia de o garanție extinsă de 5 ani.

Modelul se remarcă prin designul minimalist și interfața modernă, materialele de calitate și ușor de curățat, eficiența ridicată pentru gătit și controlul ridicat asupra temperaturii, precum și siguranța ridicată. În plus, acesta are o garanție extinsă, așa că poți fi sigur că nu vei avea probleme. Alegerea este una dintre cele mai inspirate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design avantajos,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • consum mic,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Consum - 8.5
Siguranță - 8.7

8.7

O alegere inspirată

Beko HIC 64502 este o plită vitroceramică încorporabilă, ce reduce considerabil timpul de preparare al alimentelor, reușind să reducă totodată și timpul petrecut în bucătărie cu gătitul.

Vezi detalii
User Rating: 3.22 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.