Beko DU7133GA0 – haine uscate rapid

Chiar dacă ai o maşină de spălat care te scapă de o activitate foarte grea, și anume cea de spălare manuală a rufelor, mai intervine de fiecare dată problema uscării rufelor spălate. Dacă vara nu resimţi atât de mult acest aspect, pe timp de iarnă şi chiar toamna şi primăvara uscarea rufelor poate deveni o problemă pentru că vremea este în general nefavorabilă şi rece. Pe de altă parte, se întâmplă să ai nevoie de hainele proaspăt spălate și uscate în cel mai scurt timp, aşadar un uscător de rufe îşi poate găsi utilitatea în casa ta. Pentru acest lucru, iată o propunere de nerefuzat, fiind vorba de uscătorul de rufe Beko DU7133GA0, un aparat care vine cu foarte multe programe tocmai pentru a usca şi cele mai variate tipuri de rufe. Preţul acestuia este unul accesibil, de aproximativ 1689 lei(verifică preț actualizat), iar caracteristicile sunt unele recomandate. Uscătorul de rufe este ceea ce ai nevoie pentru ca hainele să fie uscate într-un timp scurt şi să le folosești imediat după uscare, fără a mai aştepta o zi sau chiar mai mult până când se usucă natural.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în ofert magazinului Altex.

Cu un design ce inspiră linii ale modernului, acest uscător de rufe are culoarea alb, potrivită pentru orice încăpere, dar şi un panou de control deosebit. Este vorba despre butonul rotativ ce permite alegerea programului de uscare potrivit încărcăturii din interior şi de un afişaj LCD. Afişajul LCD este dedicat alegerii diferitelor opţiuni ce sunt explicite prin miniaturi, dar şi afişarea timpului de uscare rămas din programul ales. Mai trebuie să ştii că o să încarci uscătorul la fel cum faci cu maşina de spălat rufe, deci acesta are o încărcare frontală la fel de uşoară şi comodă.

Poze cu uscătorul de rufe

Beko DU7133GA0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este mare, de 7 kg, ceea ce îți permite să usuci o cantitate mare de haine, deci toate hainele din maşina de spălat vor încăpea necontenit în acest uscător de rufe. Programele oferite pentru uscare sunt foarte variate, în număr de 16, ceea ce indică faptul că o să ai de unde alege programul potrivit pentru tipul de haine ce le ai de uscat.

Pentru hainele din bumbac ai un program de uscare special, la fel şi pentru hainele delicate şi pentru jeans. Pentru cămăşi vei găsi de asemenea un program dedicat, precum şi pentru hainele bebeluşilor ce necesită o atenţie deosebită, fiind vorba aici de programul Baby Protect.

Pe de altă parte, uscătorul de rufe mai vine şi cu diferite funcţii pentru ca hainele să fie uscate corespunzător, la standarde de calitate înaltă, dar şi funcţii de siguranţă pentru a evita accidentele. Ca şi funcţii deosebite, găsim uscarea prin condensare ce păstrează ţesăturile în starea lor naturală, dar şi funcţia de antişifonare.

Mai dispune de posibilitatea de programare întârziată, tambur Aquawave, dar şi iluminare cuvă şi indicator atât pentru curăţare filtru, cât şi indicator colector apă. Pentru siguranţă ai la dispoziţie sistemul de siguranţă împotriva copiilor, dar şi semnalizarea acustică atunci când programul s-a finalizat. Consumul de energie electrică este unul ce aparţine clasei de eficienţă energetică B, cu 4.17 kWh consum în program standard.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 16 programe optimizate pentru diverse tipuri de materiale
  • preţ accesibil
  • uscarea se face prin condensare

Contra:

  • consum destul de crescut

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.8
Performanțe - 8.1

8.6

O alegere inspirată

Beko DU7133GA0 este un uscător de rufe cu un preț destul de accesibil, ce deține o gamă variată de programe, potrivită pentru orice tip de țesătură.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.