Beko DSN4533FX – mașina de spălat vase la preț bun

Dacă îți dorești o mașină de spălat, dar nu ai un buget prea mare, modelul Beko DSN4533FX ar putea fi potrivit pentru tine. Are un preț mic fără a face însă rabat de la eficiența de spălare. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la un preț de aproximativ 1305 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru aceasta încep de la 45 de lei. Prețul este unul mai mult decât atractiv. Dotările oferite la schimb fac modelul potrivit chiar și pentru utilizatorii mai pretențioși. Singurul aspect mai neplăcut este numărul ceva mai redus de programe, dar cele existente își fac treaba foarte bine. Investind în acest model vei scăpa de problema vaselor murdare și vei putea să economisești bani pentru a cumpăra și alte aparate electrocasnice.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul modern, carcasa fiind albă, iar panoul de control bine delimitat vizual, fiind încadrat într-o zonă argintie. Panoul de control este ușor de folosit, la acest lucru contribuind numărul redus de butoane și LED-urile. Dimensiunile sunt de 81.8 x 59.8 x 57 cm, modelul având o lățime de aproape 60 cm și oferind astfel un spațiu mai mare pentru spălare, ceea ce se dovedește util pentru a putea curăța toate vasele de diferite dimensiuni de la o masă. Modelul este semi-încorporabil.

Poze cu mașina de spălat vase

Beko DSN4533FX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior vei găsi două coșuri din grătar. Coșul superior este împărțit în patru zone.

Capacitatea de încărcare este de 12 seturi de vase, mașina fiind destul de încăpătoare și oferind posibilitatea spălării concomitente de tacâmuri, pahare, farfurii, tigăi sau oale.

Este de apreciat faptul că mașina este dotată cu sistemul Active Ventilation care permite uscarea completă a vaselor înainte de finalul programului. Astfel, vasele vor putea fi direct folosite sau depozitate.

Pentru spălare sunt disponibile 5 programe care asigură o curățare optimă. Există astfel un program automat pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program Eco pentru spălarea la un nivel redus de resurse sau un program intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie. Temperaturile variază între 40 și 70 de grade. Este disponibil și un program de prespălare, precum și unul rapid. Acesta din urmă se dovedește foarte util atunci când ai musafiri și vrei să speli vasele între felurile de mâncare.

Vei putea programa mașina să pornească la o anumită oră, în intervale de 3, 6 sau 9 ore.

Pentru o siguranță ridicată, modelul este dotat cu un sistem avansat de protecție împotriva inundațiilor care are control asupra excesului de apă. Ai la dispoziție și un indicator de sare care să te anunțe din timp atunci când e nevoie să faci plinul.

În mod surprinzător pentru acest nivel de preț, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și are un consum extrem de redus. Întrucât vei folosi mașina destul de des, acest lucru este mai mult decât binevenit. Consumul energetic pentru un ciclu de spălare este de 0.91 kWh, iar cel de apă este de 12 litri.

Nivelul de zgomot este unul redus, având o valoare de doar 47 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate 12 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9.5
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere eficiență

Beko DSN4533FX este o mașină de spălat vase elegantă și totodată eficientă, ceea ce înseamnă că timpul tău va căpăta un alt sens de acum înainte.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.