Beko DSN4532FX – mașina de spălat vase semi-încorporabilă

Beko DSN4532FX este o mașină de spălate vase cu capacitate foarte mare de spălare, ideală pentru familiile numeroase și pentru petreceri. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la un preț de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat )fiind destul de accesibilă. Ratele pentru aceasta încep de la 49 de lei. Modelul este unul dintre cele mai atractive datorită capacității mari de spălare, programelor eficiente, consumului redus și garanției extinse. Raportându-ne la preț nu putem reproșa nimic.

MAșina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Aceasta are un design modern de calitate, fiind disponibilă într-o combinație atractivă de plastic și inox. Carcasa îmbină astfel albul cu inoxul și are un aspect elegant. Dimensiunile sunt de 82 x 59.8 x 54.8 cm. Modelul este semi-încorporabil, însemnând că o parte din acesta va rămâne neacoperită de mobilierul de bucătărie. Pentru o deschidere ușoară, ușa glisantă este prevăzută cu un mâner încorporat. Suprafața este dotată cu un sistem anti-amprentă. Se remarcă panoul de control bine diferențiat față de restul mașinii. Acesta este prevăzut cu un număr redus de butoane și pictograme care să ajute setarea rapidă. Interfața este una intuitivă.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DSN4532FX

Beko DSN4532FX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul este organizat interior în două coșuri din grătar. Există un coș special pentru tacâmuri și un compartiment pentru sare. Capacitatea de încărcare este de 13 seturi de vase, mașina fiind destul de încăpătoare și făcând față veselei întregii familii și chiar și unor petreceri. Vei putea spăla orice tip de vase, de la tacâmuri, pahare, farfurii de diferite dimensiuni și până la tigăi și oale.

La nivel tehnic, mașina are 5 nivele de temperatură și indicator de sare. Controlul este electronic.  Sistemul de uscare Active Ventilation asigură o uscare de clasă A, fiind extrem de eficient și de rapid.

Pentru spălare sunt disponibile 5 programe pentru diferite tipuri de vase. Există astfel un program rapid ideal pentru spălarea vaselor între felurile de mâncare servite la o petrecere, un program automat pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie la temperaturi între 40 și 65 de grade, un program Eco pentru spălarea la un nivel redus de resurse sau un program intensiv pentru spălarea la 70 de grade a vaselor cu un grad ridicat de murdărie. Este disponibil și un progam de prespălare. Programul automat funcționează pe baza unor senzori avansați de detectare a încărcăturii de vase. Este posibilă și programarea întârziată cu până la 3, 6 sau 9 ore.

Pentru o siguranță ridicată, Beko DSN4532FX este dotat cu un sistem avansat de protecție împotriva inundațiilor. Acesta este pregătit să detecteze nivelul de apă în exces.

În ceea ce privește consumul, acesta este unul foarte redus datorită faptului că mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul mediu pentru un ciclu de spălare este de 1.02 kwh. Consumul de apă este și el redus, pentru un ciclu fiind folosiți 13 litri.

Nivelul de zgomot este unul redus, așa că nu vei fi deranjat în timpul derulării programelor de spălare. Zgomotul atinge un nivel de 46 dB. În plus, modelul beneficiază de o garanție de 5 ani oferită de producător.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 12 seturi,
  • afișaj LED,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 8.8
Performanțe - 8.8

9

Bună

Beko DSN4532FX este un model ce se bazează pe un aspect plăcut, dar și pe o capacitate destul de mare, ce o recomandă familiilor numeroase sau iubitorilor de petreceri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.