Beko DSFS4530 – o mașină de spălat vase accesibilă şi eficientă

Pentru că ştim cât de important este timpul liber petrecut în preajma celor dragi, vă vom prezenta în cele ce urmează un produs marca Beko, deja cunoscută pe piaţa românească a electrocasnicelor pentru calitatea şi grija pentru utilizatori. Pentru că spălarea farfuriilor şi tacâmurilor este una dintre cele mai plictisitoare şi mai consumatoare de timp activităţi din bucătărie, Beko a creat pentru dumneavoastră maşina de spălat vase DSFS4530 care să se ocupe, în locul tău, de curăţarea şi igienizarea veselei. Modelul Beko DSFS4530 este disponibil la un preț de aproximativ 1249 lei (verifică preț actualizat )dovedim clar avantajele achiziţionării acestei maşini de spălat vase.

De culoare albă, cu un design minimalist, acest aparat electrocasnic vă va fi de un real ajutor în bucătărie, oferind doar performanţă pură, fără funcţii futuriste inutile. Dimensiunile exterioare destul de reduse vă permit să instalaţi maşina într-un spaţiu de numai 85 x 44.8 x 60 cm. Nu este o maşină zgomotasă, maximul de zgomot generat în procesul de spălare fiind de 49 dB. Deşi nu are parte de funcţii extrem de simandicoase şi afisaje cu LED impunătoare, eficienţa maşinii este clar dovedită.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DSFS4530

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control al aparatului este extrem de sumar, fiind plasat pe partea din față. În afară de butonul de start şi trei leduri de stare, mai există doar logo-ul Beko şi modelul maşinii inscripţionate delicat. În dreptul celor trei butoane de stare există şi pictogramele explicative ale fiecărui led în parte. Mânerul se întinde pe toată laţimea uşii, făcând parte integrantă din panoul de control. Odată deschisă uşa, deasupra veţi  gasi şi restul butoanelor cu care puteţi seta maşina să spele conform dorinţelor dumneavoastră.

Picioarele din faţă sunt reglabile pe înălţime pentru a putea echilibra aparatul, indiferent de suprafaţa pe care o instalaţi.

Din punct de vedere tehnic, Beko DSFS4530 corespunde nivelului de performanţă cu care ne-a obişnuit Beko. Cu o capacitate de 10 seturi, această maşină de spălat vase poate fi folosită chiar şi de familiile numeroase. Dacă mai adăugăm şi cele cinci programe din care se poate selecta modul de spălare, ne dăm seama că rezultatul va fi mereu satisfăcător. Dintre programe, putem aminti de programul de prespălare pentru îndepărtarea prafului de pe vesela nefolosită o perioadă mai lungă de timp, programul Mini 30 pentru spălare rapidă la temperatura de 30 de grade, programul Quick & Clean, cel intensiv, destul de lung, dar eficient în cazul farfuriilor foarte murdare, şi programul Bio/Eco pentru a spăla economic.

După finalizarea spălării, uscarea vaselor beneficiază de tehnologia Hot air drying. În cazul în care dorim să programăm maşina încât aceasta să spele în lipsa noastră, Beko a dotat acest model cu funcţia de întârziere a spălării cu 3 – 6 – 9 ore.

Pentru că spălarea este mai eficientă atunci când apa este dedurizată, şi pentru că dedurizarea se face atât timp cât există o cantitate suficientă de sare în compartimentul special, acest aparat are şi un indicator al nivelului de sare care să te anunţe când trebuie completat, până la cantitatea optimă.

Consumul de apă este de 13 litri pe ciclul de spălare, clasa de eficienţă la spălare şi uscare fiind încadrată la A, la fel ca şi consumul de energie. Acesta din urmă se încadrează la 0.94 kW pe ciclul de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 10 seturi,
  • afișaj de tip LED,
  • silențioasă,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko DSFS4530 este o mașină de spălat vase destul de accesibilă ca și preț, dar totodată cu o capacitate destul de mare.

User Rating: 0.55 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. serviceul beko de de toata prastia….ma chinui de 3 luni si in fiecare mati vine un dorel se uita la masina repara ceva si strica altceva. veci pururi nu mai cumpar de la aceasta firma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.