Beko DSFS1530 – ieftină, dar eficientă

Cărei femei îi place să spele vase? Probabil nici una nu va răspunde afirmativ. Tocmai din acest motiv au fost create și mașinile de spălat vase. Ce rost are să pierdem atâta timp spălând la vase ba după ce gătim, ba după ce servim masa, când există un astfel de aparat electrocasnic, care poate face acest lucru în locul nostru. Plus că în timp ce mașina spală vasele, noi ne putem delecta cu alte activități mult mai interesante sau de ce nu putem petrece mai mult timp cu cei dragi. Pentru cei ce vor motiva faptul că deseori mașinile de spălat vase au prețuri mult prea ridicate, le voi demonstra că pot alege și un model mai accesibil la preț, dar la fel de eficient. Este vorba despre mașina de spălat vase Beko DSFS1530, ce poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că este atât de încăpătoare și dispune de caracteristici atât de bune.

În primul rând se remarcă un aspect destul de plăcut, simplu, dar elegant. În partea superioară a ușii de deschidere găsim atât butoane ce ajută la selectarea programului dorit, cât și un display de tip LED, unde veți putea urmări câteva detalii legate de programul de spălare. Nu are dimensiuni prea mari(ÎxLxA-85×44,8×61), ceea ce înseamnă că îi veți găsi cu ușurință un colț în casă. Din punctul meu de vedere cel mai bine ar da integrată în mobila de bucătărie, acoperită de blatul mobilei, dar fiecare poate opta după cum consideră de cuviință.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DSFS1530

Beko DSFS1530

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Beko este destul de spațioasă, având o capacitate de 10 seturi de vase, mai precis în cazul unei petreceri în familie nu vă va prinde dimineața spălând la vase. Are 5 programe de spălare, ce pot fi folosite în funcție de gradul de murdărie al fiecărui vas: program intensiv de 70°C(folosit pentru vasele foarte murdare), program rapid de 30°C(pentru vase cu nu necesită o spălare intensivă), program Eco de 50°C, prespălare și Quic & Clean.

Pentru familiile nu foarte numeroase, ce se gândesc că ar trebui să aștepte ceva timp să se adune vesela pentru a se umple mașina de spălat, este bine de știut că modelul Beko poate fi încărcat și la jumătate pentru a fi pus în funcțiune, prin urmare mașina de spălat vase poate fi o achiziție bună atât pentru familiile mici, cât și pentru cele ce se pregătesc să întâmpine noi membri.

Potrivit testelor de eficiență, modelul în cauză se încadrează în clasa energetică A, clasa de spălare A și clasa de uscare tot A, de unde putem trage concluzia că vasele vor fi curățate cu un consum mic atât de apă(13 L/ciclu), cât și de curent(0,91kW/ciclu).

La interior are 2 compartimente, plus un accesoriu pentru tacâmuri, pentru ca fiecare vas în parte să fie spălat corespunzător. Nu este nici zgomotoasă, atingând numai 49 dB, ceea ce înseamnă că vă veți putea relaxa liniștiți în timp ce vasele vor fi spălate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A,
  • capacitate de 10 seturi,
  • opțiune de încărcare la jumătate

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să dețină funcția de programare întârziată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko DSFS1530 este o mașină de spălat vase ce nu poate lipsi dintr-o gospodărie modernă, mai cu seamă că oferă un raport calitate-preț atât de bun.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.