Beko DIS5530 – mașina de spălat vase slim

Beko DIS5530 este o mașină de spălat vase, ce oferă un randament foarte bun pentru spațiile mici, având o capacitate destul de mare de spălare pentru dimensiunile sale. În plus, aceasta are un preț accesibil, iar consumul este unul redus. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la un preț de aproximativ 1049 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul foarte avantajos, iar raportat la dotările oferite este unul foarte atractiv. Modelul se remarcă prin capacitatea mare de spălare pentru categoria slim, programele eficiente și consumul redus. Aparatul își va face foarte bine treaba și te va scăpa de timpul petrecut în fața chiuvetei pentru a curăța vase. Fiind un model slim, acesta se va potrivi și în bucătăriile mai mici.

Designul este unul simplu, carcasa fiind în totalitate albă și având un aspect perfect etanș care inspiră încredere. Dimensiunile modelului sunt de 82 x 44.8 x 54.8 cm, acesta fiind complet încorporabil și încadrându-se în bucătăriile mici. Panoul de control este așezat pe muchia superioară a ușii și are o interfață extrem de simplistă. Butoanele sunt puține la număr, iar pictogramele ajută cu atât mai mult la setarea rapidă. Pentru informații pe parcursul programului de spălare vei avea la dispoziție un ecran LCD. Acesta are afișajul portocaliu.

Poze cu mașina de spălat vase

Beko DIS5530

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior se întâlnesc două compartimente din grătar. Capacitatea de încărcare este de 10 seturi de vase. Vei putea spăla fără probleme seturi întregi de farfurii, tacâmuri sau pahare, însă, atunci când ai de spălat oale sau tigăi, spațiul va fi ceva mai mic pentru a încadra și alte tipuri de vase. Coșul pentru tacâmuri este dispus separat.

La nivel tehnic se remarcă, în primul rând, senzorul pentru detectarea automată a gradului de murdărie. Acesta adaptează consumul la nivelul de murdărie, ajutând la economisire. De asemenea, este de apreciat prezența sistemului de uscare Hot Air Drying. Acesta face posibilă livrarea vaselor perfect uscate,  gate pentru servire sau depozitare. Vasele tale vor fi igienizate perfect, fără urme de bacterii sau microbi, spre deosebire de spălarea manuală, acolo unde acest lucru nu poate fi evitat.

Sunt disponibile 5 programe de spălare care oferă soluții pentru orice tip de murdărie. Există astfel un program automat recomandat pentru spălarea de zi cu zi la 60 de grade a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program Eco pentru spălarea la un nivel redus de resurse sau un program intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie la 70 de grade. Mai sunt disponibile un program pentru spălare rapidă și un program de prespălare.

Pentru o siguranță ridicată, mașina beneficiază de un sistem de protecție împotriva inundațiilor care detectează excesul de apă.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum redus. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.83 kWh. Consumul de apă este și el redus, fiind de 9 litri/ciclu. Întrucât vei folosi mașina aproape zilnic, randamentul este unul bun.

Nivelul de zgomot este unul redus, având valoarea de 47 dB. Prin urmare, aparatul nu te va deranja atunci când este în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate 10 seturi,
  • programare întârziată

Contra:

  • clasa de eficiență energetică putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.5
Performanțe - 8.7

8.7

O alegere eficientă

Beko DIS5530 este o mașină de spălat vase cu un design simplu, dar extrem de eficientă, astfel că de acum s-a terminat cu spălatul vaselor manual.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.