Beko DIS1522 – mașina de spălat vase încorporabilă accesibilă

Beko DIS1522 este una dintre cele mai accesibile de pe piață, oferind însă la schimb o performanță foarte bună și o capacitate destul de mare de spălare. Modelul este perfect încorporabil și se încadrează perfect în orice bucătărie. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la un preț de aproximativ  1299 lei (verifică preț actualizat )Prețul  este unul mai mult decât atractiv raportat la dotările oferite. Punctele forte ale aparatului sunt capacitatea mare de spălare, designul încorporabil și programele eficiente de spălare. Consumul energetic putea fi ceva mai redus, dar chiar și așa pachetul este unul atactiv.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este unul simplu, care atrage mai ales prin detalii. Modelul este disponibil pe alb și are dimensiunile de 82 x 44.8 x 54.8, cm, fiind unul slim. Pentru o deschidere ușoară, ușa glisantă este prevăzută cu un mâner orizontal arginitu. Panoul de control este așezat pe muchia superioară a ușii și are o interfață foarte intuitivă. Acesta este prevăzut cu un număr redus de butoane și pictograme care să ajute setarea rapidă. În plus, este disponibil și un ecran LED care oferă informații utile în timpul programului de spălare. Aspectul general este unul compact și perfect ermetic, inspirând eleganță și încredere.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DIS1522

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, mașina are două compartimente din grătar. Capacitatea de încărcare este de 10 seturi de vase, fiind destul de încăpătoare și făcând față veselei întregii familii și chiar și unor petreceri. Mașina poate spăla orice tip de veselă, de la cele mai mici și fragile vase până la cele mai mari și complexe. Există și un coș special pentru tacâmuri. Încărcarea se face frontal și foarte ușor datorită ușii care se rabatează complet, permițând utilizatorului să organizeze vasele după nevoie.

La nivel tehnic, mașina are 5 nivele de temperatură și indicator de sare. Controlul este electronic.  Sistemul de uscare Hot Air Drying asigură eficiență și rapiditate, la sfârșitul programului de spălare vasele fiind gata uscate și pregătite pentru servire sau depozitare. Sunt disponibile 5 programe de spălare adaptate diferitelor tipuri de vase.

Există astfel un program automat bazat pe senzori avansați de detectare a încărcăturii, recomandat pentru spălarea de zi cu zi la 60 de grade a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program Eco pentru spălarea la un nivel redus de resurse sau un program intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie. Spălarea pentru acesta se face la 70 de grade. Mai sunt disponibile un program pentru spălare rapidă și un program de prespălare.

Beko DIS1522 beneficiază și de o funcție specială de protecție împotriva inundațiilor. Întrucât modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, consumul este unul redus. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.91 kwh. Consumul de apă este și el redus, fiind de 12 litri/ciclu. Clasa de eficiență la spălare și uscare este A.

Un aspect important este și cel al  nivelului de zgomot, iar din fericire modelul de față este unul silențios. Zgomotul atinge un nivel de doar 49 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 10 seturi,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 9
Performanțe - 8.9

8.9

Buna

Beko DIS1522 este o mașină de spălat vase elegantă, cu un preț destul de accesibil, ce te va scăpa de spălatul vaselor manual, dar și de energie irosită cu această activitate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.