Beko DIN5631 – mașina de spălat vase încorporabilă

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase cu capacitate mare de spălare și care să fie totuși încorporabilă în mobila de bucătărie, modelul Beko DIN5631 este unul potrivit pentru tine. Acesta are o eficiență ridicată și un preț accesibil, fiind cu atât mai atractivă. Vasele tale vor fi nu doar curate, ci și igienizate, astfel încât sănătatea celor dragi să fie în siguranță. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat )Ratele pentru aceasta încep de la 45 de lei. Mașina este astfel una foarte atractivă, îmbinând toate caracteristicile unui aparat electrocasnic ideal: design modern, interfață ușoară, performanță bună, consum redus și preț bun.

Mașina are un design atractiv și compact. Carcasa este albă, iar aspectul este unul simplu, dar chic. Modelul are dimensiunile de 82 x 59.8 x 54.8 cm și se încadrează perfect în mobilierul de bucătărie.  Ca reper, acesta ocupă aproximativ același spațiu ca o mașină de spălat haine. Panoul de control este dispus pe muchia superioară a ușii, fiind foarte subțire și oferind un control rapid. Interfața acestuia este intuitivă, fiind prevăzută cu câteva butoane, pictograme și un ecran LED care să ajute și mai mult setarea rapidă și să ofere informații utile în timul ciclului de spălare.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DIN5631

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, mașina are două compartimente din grătar. Capacitatea de spălare este de 12 seturi de vase, fiind una mai mult decât suficientă pentru a face față cu ușurință unor familii numeroase. Compartimentul superior este prevăzut cu patru rafturi, iar suplimentar este disponibil un suport de vase pliabil. Vei putea spăla orice tip de veselă, de la farfurii, tacâmuri și pahare până la tigăi și oale.

La nivel tehnic, mașina beneficiază de control electronic  și o serie de tehnologii avansate, menite să asigure o spălare eficientă și economică. Modelul dispune de un senzor pentru detectarea automată a gradului de murdărie, recomandând programul potrivit de spălare. Este disponibil și un indicator pentru clătire suplimentară. Sistemul Active Ventilation asigură o uscare rapidă și eficientă. Clasa de spălare și de uscare este A.

Există 6 programe de spălare, fiecare dintre ele eficient pentru un anumit tip de veselă. Astfel, programul intensiv curăță vasele chiar și de mari dimensiuni care au un grad de murdărie ridicat. Spălarea se face la 70 de grade. Programul Eco este recomandat pentru utilizarea zilnică, folosind un nivel scăzut de resurse. Programul auto este potrivit pentru spălarea vaselor cu un grad mediu de murdărie. Spălarea se face la 60 de grade. Este disponibil și un program pentru încărcarea la jumătate.

Beko DIN5631 mai beneficiază de o funcție specială de protecție împotriva inundațiilor.

Referitor la consum, acesta este unul foarte redus, modelul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++. Pe termen lung aparatul ajută destul de mult la economisire. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare este de doar 0.91 kwh. Consumul de apă este și el redus, fiind folosiți în medie 12 litri pentru o spălare. Nivelul de zgomot al mașinii este de doar 47 dB, aceasta fiind foarte silențioasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 12 seturi,
  • afișaj LCD,
  • funcție de programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.5
Performanțe - 8.6

8.7

Eficienta

Beko DIN5631 este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, cu un design plăcut, simplist, ce te va scuti de timp pierdut în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.