Beko DFS05011W – te ajută să economisești timp prețios

De ce să pierzi timpul cu spălat vaselor, când poți să te bucuri doar de aspectele plăcute ale gătitului? Da este posibil, cu ajutorul unei mașini de spălat vase. Iar un model accesibil în acest sens, este Beko DFS05011W. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1349 lei(verifică preț actualizatsau chiar la un preț mai mic dacă o prinzi la promoție.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

În ceea ce privește designul, mașina de spălat vase are un aspect simplist, dar drăguț. Nu excelează la acest capitol, dar pentru cei ce pun accentul pe eficiență și pe preț, ar putea fi o alegere excelentă.

Panoul de control se regăsește în partea superioară a deschiderii și include câteva butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite, mânerul de deschidere și în partea stângă selectorul de programe.

Poze cu Beko DFS05011W

Beko DFS05011W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, modelul Beko are o capacitate de încărcare de 10 kg, ceea ce înseamnă că este excelentă pentru o locuință în care se gătește intens, pentru familiile numeroase sau pentru o companie cu mai mulți angajați.

Beneficiază de un afișaj de tip LED și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de energie de 0,83 kwh/ciclu de spălare. Nici consumul anual de apă nu este unul de speriat. Mai exact ajunge la 13 l/ ciclu de spălare. La un simplu calcul, ar veni un cost de aproximativ 50 de bani/ciclu. Ce zici se merită să plătești 50 de bani pentru a câștiga un timp de calitate cu cei dragi? Gândește-te numai ce înseamnă 50 de bani în ziua de astăzi? O chiflă, un pix, o legătură de pătrunjel? Și poate nici astea….

Programele de spălare sunt variate, pentru ca vasele să fie spălate corespunzător în funcție de gradul de murdărie al acestora. Mașina de spălat este dotată cu un program intensiv ce spală vasele la 70 °C, dar cu siguranță pentru cele puțin murdare, le vei putea spăla la programul Quick & Clean. Vasele pot fi spălate și la 30 °C, mai ales cele ce nu sunt foarte murdare.

Tu stabilești ora la care se va începe ciclul de spălare. Prin funcția de programare întârziată, ai posibilitatea să amâni spălarea până la momentul stabilit de tine.

Nivelul de zgomot atins este unul destul de mic, de doar 49 dB, ceea ce face ca modelul să fie unul silențios. Îți vei putea vedea liniștit de alte activități, fără a fi deranjat în vreun fel de spălarea vaselor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Capacitate de 10 seturi,
  • Silențioasă,
  • Consumul de apă este mic

Contra:

  • Designul nu este foarte reușit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.1
Performanțe - 8.1

8.3

O alegere eficientă

Beko DFS05011W este o mașină de spălat vase cu o capacitate destul de mare, ce te ajută să profiți doar de partea frumoasă a găstitului.

Vezi detalii
User Rating: 3.1 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.