Beko DFN71046X30 – mașina de spălat vase ultra performantă din inox

Mașina de spălat vase este un dispozitiv foarte util în bucătărie, aceasta contribuind atât la economisirea timpului, cât și la igienizarea perfectă a veselei și menținerea sănătății celor dragi. Beko este un brand renumit tocmai pentru angajamentul luat față de familii, iar modelul Beko DFN71046X30 păstrează perfect linia producătorului. Prețul său este de aproximativ 2082 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea încep din jurul sumei de 71 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun, investiția fiind una inspirată. Modelul se remarcă prin designul de calitate din inox, afișajul LED, capacitatea mare de spălare și  consumul extrem de redus de energie.

Designul acestuia este unul foarte modern și elegant. Modelul este alcătuit din inox, fiind plăcut la vedere și, în același timp, rezistent și ușor de întreținut. La aspectul modern contribuie și ecranul LED generos, prevăzut cu butoane sensibile la atingere. Acesta oferă un control foarte bun asupra programului de spălare și oferă informații despre stadiul acestuia. Dimensiunile modelului  sunt de 85 x 59.8 x 60 cm, acesta ocupând aproximativ la fel de mult spațiu ca o mașină de spălat haine și putând fi încorporat în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DFN71046X30

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, mașina are două compartimente din grătar. Compartimentul superior este prevăzut cu 4 rafturi. Drept accesorii sunt oferite un coș pentru tacâmuri și un suport pentru sticle. Capacitatea de spălare este de 13 seturi, existând suficient spațiu pentru spălarea vaselor pentru întreaga familie și chiar și pentru o petrecere. Pot fi spălate orice tip de vase, inclusiv tigăi, tăvi și oale de mari dimensiuni.

La nivel tehnic, Beko DFN71046X30 are 6 niveluri de temperatură și beneficiază de un motor brushless care spală vasele delicat și fără zgomot. Există un sistem special de detectare pentru nivelul de murdărie al vaselor care permite recomandarea unui program automat de spălare. Sunt disponibile programarea întârziată și există și indicatori pentru sare și nivelul de clătire.

Sunt disponibile 10 programe de spălare, oferta fiind una dintre cele mai variate de pe piață. Există, astfel, pe lângă programele clasice precum cel normal, cel intensiv sau cel automat și un program extra dry care usucă vasele în amănunt, unul eco pentru o spălare cu un minim de resurse sau unul pentru vase delicate de tipul celor din sticlă. Este disponibil și un program express pentru spălarea rapidă și un program de prespălare. Așadar, există câte un program pentru orice situație întâlnită la curățarea vaselor și pentru orice grad de murdărie al acestora.

Mașina mai beneficiază de funcții speciale de protecție împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

Consumul este unul extrem de redus datorită faptului că mașina se încadrează în clasa energetică A+++. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare este de 0,68 kWh, iar cel de apă este de 10 litri. Modelul se încadrează în clasa A de eficiență la spălare și uscare, randamentul fiind unul foarte bun. Vasele sunt astfel igienizate perfect și livrate gata pentru servire sau depozitare.

Modelul este și silențios, nivelul de zgomot atingând valoarea de 44 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • capacitate de 13 seturi,
  • clasa A+++,
  • silențioasă

Contra:

  • prețul este cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko DFN71046X30 este o mașină de spălat vase elegantă, cu un design modern, ce se potrivește unei familii numeroase, dat fiind capacitatea sa de 13 seturi.

User Rating: 1.99 ( 4 votes)

Un comentariu

  1. Salut,
    cum spala tigai sau cratite foarte murdare? Cati litri de apa si cati kw consuma modul intensiv ( 70 de grade) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.