Beko DFN6833S – mașina de spălat vase cu programe variate

Dacă îți dorești să petreci mai puțin timp în bucătărie și să beneficiezi, totodată, de vase curate și perfect igienizate, mașina de spălat vase reprezintă soluția ideală pentru tine. Aceste electrocasnice au devenit accesibile și variate și la noi în țară, așa că ai numeroase opțiuni. Modelul Beko DFN6833S este unul complex, acoperind toate cerințele principale pe care le-ai putea avea: are o capacitate mare de spălare, un număr mare de programe și este, în același timp este un model economic. Prețul său este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat ). Dacă vrei să cumperi acest aparat electrocasnic în rate, acestea încep din jurul sumei de 50 de lei. Raportul calitate-preț al mașinii de spălat vase este unul foarte bun, Modelul remarcându-se prin afișajul LED și controlul avansat, capacitatea mare de spălare, tehnologiile performante și consumul redus de energie.

Designul acesteia este unul atractiv și modern. Ea este disponibilă într-o combinație de alb și argintiu și are un ecran LED generos pentru un control mai ușor și pentru informații despre stadiul ciclului de spălare. Acesta face să scadă numărul de butoane, interfața fiind una foarte intuitivă și simplu de utilizat. Dimensiunile ei sunt de 85 x 59.8 x 57 cm.  Modelul ocupă aproape la fel de mult spațiu ca o mașină de spălat haine, putând fi încorporat ușor în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DFN6833S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, ea are două compartimente din grătar. Compartimentul superior este ajustabil, iar cel inferior are un suport special pentru sticle. Capacitatea de spălare este de 13 seturi. Astfel, mașina este destul de încăpătoare și face față veselei întregii familii, fără a fi nevoie de mai multe spălări. Poate spăla orice tip de veselă, inclusiv tigăi, tăvi și oale de mari dimensiuni. Încărcarea sa se face frontal și destul de ușor.

La nivel tehnic, beneficiază de un sistem antibacterian special și de indicator de sare. Funcționează pe baza tehnologiei Active Wash, ce ajustează presiunea apei și o personalizează în funcție de încărcătura fiecăruia dintre compartimente. Sunt disponibile 8 programe de spălare. Programul intensiv curăță la nivel optim vasele chiar și de mari dimensiuni care au un grad de murdărie ridicat, iar spălarea se face la 70 de grade. Programul Bio/Eco este recomandat pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie la un nivel economic. Mai sunt disponibile, printre altele, un program de prespălare, unul rapid și unul pentru încărcarea la jumătate.

Beko DFN6833S mai beneficiază de funcții speciale de protecție împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

Consumul mașinii de spălat vase este unul redus datorită faptului că ea se încadrează în clasa energetică A. Mai exact modelul Beko ajunge la un consum de energie pentru un ciclu de spălare la 0,92 kWh, iar cel de apă la 10 litri. Consumul anual de apă este de 2800 de litri, iar cel energetic este de 335 kWh.

Este de remarcat faptul că aceasta este silențioasă, așa că nu va deranja absolut deloc atunci când este în funcțiune. Nivelul de zgomot al mașinii este de doar 43 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 13 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko DFN6833S este o mașină de spălat vase eficientă și bine dotată, ce se încadrează într-o bucătărie modernă și elegantă.

User Rating: 3.7 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.