Beko DFN28321W – mașina de spălat vase de clasă A++

Mașina de spălat vase este un aparat electrocasnic introdus târziu pe piața românească, dar care merită achiziția întrucât oferă un grad de confort ridicat. Spălatul vaselor reprezintă o activitate care atrage destul de mult timp și nu este nici foarte plăcută, așa că mașina te poate ajuta să scapi de acest proces. Beko DFN28321W este o mașină de spălat vase cu o capacitate mare și o funcționare eficientă și economică, așa că merită toată atenția. Are un preț de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), fiind o mașină de spălat vase foarte atractivă, potrivită pentru a rezolva problema spălării vaselor pentru un număr mare de persoane. Mașina spală eficient și economic, rezultatele sale fiind optime. Modelul are un raport calitate-preț foarte bun.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este unul simplu, carcasa albă fiind însă prevăzută cu un ecran LED generos care oferă un aspect modern. Panoul de control este ușor de utilizat, butoanele fiind reduse la număr și prevăzute cu pictograme, iar ecranul afișând setările efectuate și timpul. Modelul are dimensiunile de 85 x 59 x 60 cm.

Poze cu mașina de spălat

Beko DFN28321W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina este organizată interior pe două compartimente din grătar. Capacitatea de spălare este de 13 seturi, mașina putând fi încărcată cu vesela pentru întreaga familie și făcând față fără probleme unor petreceri. Vei putea spăla tigăi, tăvi, oale, farfurii, pahare etc., mai ales că ușa se deschide ușor și permite o încărcare comodă.

La nivel tehnic, mașina are 6 nivele de temperatură și este prevăzută cu un sistem special pentru detectarea automată a gradului de murdărie, astfel încât să regleze setările în funcție de necesitățile particulare și să nu se facă risipă de resurse. Modelul este prevăzut de asemenea cu indicatori pentru clătire și nivelul de sare.

Pentru siguranță, mașina este dotată și cu un sistem pentru controlul excesului de apă.

La nivelul programelor de spălare vei găsi 8 funcții, printre care una de încărcare la jumătate, una pentru spălarea automată, una pentru bio/eco, una pentru pahare, una intensivă pentru vase foarte murdare, una rapidă, una de prespălare și una pentru spălarea la 30 de grade.

Mașina îți va livra vasele perfect uscate, fiind gata pentru depozitare sau servire. Nu va mai fi astfel nevoie decât să le scoți din mașină, dotările fiind gândite pentru confortul tău maxim.

Consumul este unul bun, modelul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++.  Consumul de energie pentru un ciclu de spălare este de 0.92 kWh, iar cel de apă este de 10 litri. Consumul anual de apă este de 2800 litri, iar cel energetic este de 262 kW. Consumul redus te va ajuta să economisești bani și în același timp va fi prietenos cu mediul înconjurător.

Modelul este și silențios, nivelul de zgomot nedepășind valoarea de 43 dB. Funcționarea este una dintre cele mai silențioase, așa că mașina nu te va deranja cu nimic atunci când este în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design cu afișaj LED
  • capacitate de spălare de 13 seturi
  • programe variate
  • funcționare silențioasă
  • consum de clasă A++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.2
Performanțe - 9.4

9.2

O alegere eficientă

Beko DFN28321W este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, ce te va scăpa de timp pierdut cu spălatul vaselor manual.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.